«МАУ» розказали навіщо запускають авіарейс «Вінниця-Київ»

«МАУ» розказали навіщо запускають авіарейс «Вінниця-Київ»
На цей рейс «МАУ» поставила регіональний літак Embraer-145, в якому лише 50 місць для пасажирів. Щоправда, на фото «старший брат» — Embraer-190, який одночасно може перевезти до 104 людей.
  • У авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» офіційно підтвердили, що рейс «Вінниця-Київ-Вінниця» буде стикувальним.
  • Себто, пасажири прилітатимуть в аеропорт «Бориспіль», де очікуватимуть на інший літак. Це відкриє для вінничан перельоти до 40 країн.

Про авіарейс між Вінницею та Києвом, що триватиме 55 хвилин, писали ще в грудні 2017 року. Але підтвердження цьому було опубліковано на сайті «МАУ» лише 31 січня цього року. Крім того, у заяві компанія підтвердила, що цей рейс зробили «для пересадки» на інші напрямки.

«З 25 березня рейси виконуватимуться щоденно на регіональному літаку Embraer-145 з двома класами обслуговування – бізнес та економічним. Час у польоті – 55 хвилин, — йдеться на сайті. — Відкриття нового рейсу відкриє пасажирам додаткові можливості для подорожей до Вінниці. А вінничани зможуть скористатися розгалуженою мережею маршрутів МАУ до 40 країн світу зі зручною пересадкою в Міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗАЗ у Вінниці на Automoto.ua.

Відео дня

Також в «МАУ» зазначають, що мінімальна вартість квитка в одну сторону буде 827 гривень. Але, насправді, квиток коштує трохи дорожче: 934 гривні.

Раніше ми писали, що авіаперевізник відкриє рейси з Вінниці до 39 країн світу. Серед них — Франція, Італія, Китай, США, Грузія та інші. Журналісти подивилися, скільки коштують перельоти за деякими напрямками.

Зараз з вінницького летовища діють регулярні перельоти в Тель-Авів, Ізраїль, що виконують двічі на тиждень. Квиток на найближчий рейс, 1 лютого, коштує від 3400 гривень.

У коментарях до публікації «МАУ» відкриває нові рейси перельотів з Вінниці наші читачі обурювалися, чому перевізник скасував рейс у Варшаву? Цей напрямок також відновлять навесні. Принаймні, квитки можна вже забронювати. Найближча дата вильоту — 26 березня. А вартість квитків починається від 2 338 гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Olvol

    Запустить ище як в радянський час Винница-Плисків і Вінниця-Чечельник!!! Шо, кишка тонка?

    Artem Bondarenko reply Olvol

    и кто им летать будет?

    Olvol reply Artem Bondarenko

    И вообще єто біл сарказм

    Olvol reply Artem Bondarenko

    Летали же!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up