З балкону висотки у Вінниці розбився 26-річний юнак

З балкону висотки у Вінниці розбився 26-річний юнак
Правоохоронці з’ясовують обставини загибелі юнака, що у суботу, 17 березня, розбився на Вишеньці.

Молодий чоловік 26-річного віку випав з балкону багатоповерхівки на проспекті Космонавтів близько 16.30. За словами свідків, у загиблого при собі був паспорт, де вказано, що він з Хмельницького. За даними ж міліції, це мешканець міста, що жив на вулиці Келецькій, офіційно він ніде не працював.
Він розбився з котрогось із найвищих балконів між сходовою клітиною та ліфтом. Оглядали тіло, що упало біля сходів до другого під’їзду житлового будинку №36-а, і збирали свідчення очевидців правоохоронці Ленінського райвідділу міліції. Там зараз проводять дослідчу перевірку.
Як повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласного управління внутрішніх справ, працівники міліції вивчають обставини загибелі юнака. Розглядають всі можливі версії, в тому числі убивство та самогубство. На місці вилучили речові докази. Їх відправили дослідження, а тіло хлопця – на судмедекспертизу. За результатами перевірки вирішать, чи є підстави порушувати кримінальну справу.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    На фото Космонавтов 36 а !!!
  • Anonymous

    а на фото Первомайская 80

    Anonymous reply Anonymous

    На Першотравневій червоним цегла пофарбована на тех поверсі і балкони кутові...
  • Anonymous

    неизвесно чо он выпал так блиско от балконов может хотел к комута залесть на балкон. а по поводу решоток я также щитаю что они должны быть видь ето говорят непервый случай когда люди падали с етого дома.
  • Anonymous

    на таких балконах давно уже надо было поставить решотки!

    Anonymous reply Anonymous

    и запретить продажу кухонных ножов, топоров для мяса- ибо они чаще всего в криминальных сводках по бытовухе с убийствами
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up