Які зупинки отримають 15 електронних табло від «Картсервісу»

Які зупинки отримають 15 електронних табло від «Картсервісу»
Розумна зупинка біля Драмтеатру
  • «Вінницякартсервіс», яка впроваджує е-квиток у місті, опублікувало тендер на монтаж 15 інформаційних табло.
  • Графік руху на екрані буде на зупинках в центрі міста, вздовж вулиці Пирогова та на Вишеньці.
  • А загалом, підприємство планує встановити півсотню таких табличок по всьому місту.

«Вінницякартсервіс» опублікувало тендер на установку електронних табло з графіком руху транспорта. Підприємство, яке опікується впровадженням е-квитка, хоче замовити послуги по монтажу 15 конструкцій. Майбутньому підряднику пропонують 467 тисяч гривень.

У тендерній документації вказали, що робітники мають виконати підготовчі роботи — вирити майданчик під закладку комунікацій, скласти корпус для інформаційних табло та підключити їх до мережі. Комунікації також доведеться прокладати підряднику.

Більшість табло, які встановлять за цим підрядом, будуть знаходитися у центрі міста. Крім того, електронні таблички з’являться на зупинках, що на Вишеньці, в районі ринку «Урожай».

Відео дня

Зупинки, де поставлять табло:

Визначити підрядника мають на аукціоні, 7 грудня. Строк виконання робіт — 30 січня 2021 року.

Розумні зупинки, нагадаємо, мають бути у Вінниці на півсотні локаціях. Виконком погодив їхнє розміщення: більшість буде на Вишеньці та в Центрі міста, по кілька штук поставлять на Тяжилові, Старому місті та на зупинках вздовж вулиці Київської.

— На екрані можна розмістити 21 рядок тексту. Їх ми будемо ще налаштовувати, але попередньо, там буде інформація про вид транспорту, номер маршруту та через скільки хвилин він прибуде на зупинку. А ще чи має цей транспорт низькопідлогову вставку для перевезення людей на візках, — раніше говорила директорка «Картсервісу» Катерина Бабіна.

На Замостянській, нагадаємо, вже працюють онлайн-табло з рухом транспорту

 

Читайте також:

Лічильники «зайців». У транспорті Вінниці почали рахувати пасажирів

У Вінниці в маршрутках ставлять валідатори. Готівка залишиться?

Як Окружний суд відмовився скасувати е-квиток у Вінниці. Опублікували повне рішення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анатолий Николаевич

    За ці гроші може краще було б додаток хороший якийсь зробити. Жду вся та сама інформація була б. Невже нема нічого важливішого на що гроші потратити.
  • Іван Морозов

    Вы как-то уже поднадоели ссылками с авторизацией. Давайте весь текст в посте.
  • Natik Natik

    Супер ,а коли поставлять хоч якесь накриття , шалаш чи що, там де позабирали старі зупинки ( біля податкової наприклад)
  • Yaroslav Yashchuk

    А чому не рівномірно по усій Вінниці? А то як завжди Вишенька в центрі. Можливо є інші райони нашого чудового міста.

    Alexander Moseychuk reply Yaroslav Yashchuk

    Yaroslav Yashchuk, взагалі такі електронні табло ставлять там, де найбільший рух пасажирського транспорту. - Тож ставити їх "рівномірно" аж ніяк не виходить...

    Yaroslav Yashchuk reply Yaroslav Yashchuk

    Тетяна Ніколюк-Гарда а чому їх немає в інших районах?

    Yaroslav Yashchuk reply Yaroslav Yashchuk

    Sergii Shkvaruk чого рівень?

    Тетяна Ніколюк-Гарда reply Yaroslav Yashchuk

    Yaroslav, бо, щоб обладнати зупинки в інших районах, потрібно, щоб вони принаймні були. А так - нема зупинок - нема оновлень((((

    Sergii Shkvaruk reply Yaroslav Yashchuk

    Yaroslav Yashchuk потому шо Вишенька ето уровень))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up