Як записатися, щоб не стояти в чергах за субсидіями

Як записатися, щоб не стояти в чергах за субсидіями
  • Зранку, 10 вересня, у «Прозорому офісі» утворилася величезна черга за субсидіями. Люди стояли з самого ранку, аби отримати талон на прийом
  • У департаменті соцполітики розповіли, що видаватимуть талони протягом усього вересня. І пояснили яким чином можна записатися на прийом та не стояти в чергах

Сьогодні, 10 вересня, у Прозорий офіс на проспекті Космонавтів утворилася величезна черга. Люди стояли, аби отримати талони попереднього запису на субсидію.

Черга розтягнулася ледве не до перехрестя Космонавтів з Келецькою.

Директор департаменту соцполітики ВМР Валентина Войткова пояснила, що о 12-й годині черг вже не було.

Відео дня

— Черг вже немає, Прозорі офіси працюють в штатному режимі. Сьогодні до 6-ої вечора ми видаємо талони на 16 жовтня. Якщо людина прийде завтра, то отримає талон на 29 жовтня. Але якщо людина має право на субсидію, то отримає її на опалювальний період. Не варто приходити до нас людям, в яких не відбулося змін в домогосподарстві — для них буде автоматичний перерахунок субсидій, - пояснила Войткова.

Крім того, в мерії розказали яким чином можна отримати талони попереднього запису на призначення житлової субсидії на опалювальний сезон і не стояти в чергах.
Отримати талон попереднього запису можна:

  • особисто у Прозорому офісі з 9-00 до 18-00 год з понеділка по четвер, з 9-00 до 17-00 год у п’ятницю;

є можливість записатись на прийом за телефоном:

  • Правобережний Прозорий офіс, вул. Космонавтів 30, 2-поверх 50-83-88, 59-90-45
  • Лівобережний Прозорий офіс, вул. Брацлавська 85, 1-поверх 50-86-26, 50-86-64

Через Інтернет (зареєструвавшись через «Персональний кабінет» на офіційному сайті ВМР).

І ще раз додають:

Тим домогосподарствам, які отримували субсидію в неопалювальний період та домогосподарствам, в яких не відбулося жодних змін щодо складу домогосподарства та членів сімей, - субсидію на опалювальний сезон 2018-2019 роки буде перераховано автоматично.

Тоді як переселенці, громадяни, які орендують (винаймають) житло, а також домогосподарства, в яких є зареєстровані особи, які тимчасово не проживають у житловому приміщенні, мають звернутися з заявою та декларацією на опалювальний сезон.

Читайте також:

Ілюстрація до матеріалу з архіву "20хвилин"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Торонтухин

    В Ленинграде за талонами так стояли.
  • Жора

    Рева с Гройсманом оху*ли окончательно, урезали субсидии, многим не дают, а тем кто не может получить субсидию имеют зарплату 6000 грн. Устроили бля*ь геноцид для народа когда добрались к власти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up