Як Вінниця прожила 36-й день війни? Звітує міський голова

Як Вінниця прожила  36-й день війни? Звітує міський голова
Фото ілюстративне, з фейсбук-сторінки міського голови
  • Вінниця продовжує перебувати в тилу: місто функціонує, приймає переселенців та розподіляє гуманітарну допомогу, яку отримує з-за кордону.
  • Що ще цікавого відбулося 31 березня?

Головне про те, що відбувалося в останній день березня у Вінниці розповів міський голова Сергій Моргунов на своїй фейсбук-сторінці.

Відтак, за його словами, комунальні та аварійні служби працюють в штатному режимі. Виконком міськради сьогодні схвалив рішення про завершення опалювального сезону: з 4 квітня почнуть вимикати централізоване тепло у багатоповерхівках; винятком є медзаклади, де опалення вимикатимуть за заявками керівників.

Чимало роблять і для приймання людей з гарячих точок України. У Вінниці офіційно зареєструвались вже 9 тисяч 393 вимушених переселенців.

Відео дня

«З Польщі та Британії передали продукти харчування, засоби гігієни, матраци. Натомість з Вінниці відправили автомобілі з гуманітарною допомогою у населені пункти на сході та на південь України», — повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Також мер Вінниці розказав, що Нацполіція затримала чоловіка, який фотографував поліцейську адмінбудівлю. У його телефоні виявили фото ще інших будівель та автомобілів. 

А СБУ викрила місцеву мешканку, яка у соцмережах виправдовувала російську агресію проти України та закликала підтримати визнання так званої «незалежності Л/ДНР.

Раніше, нагадаємо, ми розповідали про те, що не можна публікувати в соцмережах під час війни.

 

Читайте також:

«Перших днів 8-9 ми дійсно голодували». Про роботу провідників у війну

Кіборгу Євгену Шаматалюку з Тульчина дали звання Герой України

Без Московської та Суворова. Коли і як у Вінниці можуть почати перейменовувати вулиці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Светлана Анатольевна

    Для кого звітуєте ? І для чого афішувати кожен день?чи люди не знають як день пройшов ?

keyboard_arrow_up