Вуличні музиканти: Хлопці, яким дівчата пишуть номери телефонів на грошах

Вуличні музиканти: Хлопці, яким дівчата пишуть номери телефонів на грошах
Четверо хлопців грають на гітарах навпроти «СкайПарку». На підлозі чохол від гітари, в який перехожі кидають гроші.

Хлопці розповідають, що назви у гурту поки немає. Раніше їх гурт називався «Прості речі», після розпаду нової назви ще не придумали. На вулиці грають для задоволення, розкутості та гарного настрою.
- Багато цікавих випадків тут трапляється, - розповідають хлопці. – Перехожі кидають записки про те, що ми прикрашаємо місто. Були випадки коли дівчата писали на купюрах номери телефонів.
Раніше хлопці тренувались на репетиційні базі у гурту «Larus». Зараз збираються де прийдеться. В такому складі на площі Європейській грають вже вдруге.
- З радістю десь би виступили, якби нас запросили, - розповідає гітарист Денис. – Було б цікаво отримати такий досвід.
За словами хлопців, їх репертуару вистачить на півтори-дві години виступу. Зв’язатись з музикантами можна за телефоном: 0636254098 (Денис)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Ну якщо хлопцям дівчата пишуть номери телефонів на купюрах, тоді мабуть хлопці співають гарно. Що ж бажаю їм досягнути найвищих висот і стати популярними. Натхнення і багато гарних пісень.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up