Воєнний стан на Вінниччині: як працюватиме аеропорт «Вінниця» та залізниця

Воєнний стан на Вінниччині: як працюватиме аеропорт «Вінниця» та залізниця
  • З приводу введення воєнного стану «Аеропорт Вінниця» зробив офіційну заяву. Чи скасовуються авіарейси, читайте далі.
  • В Україні введуть особливий режим роботи залізничного транспорту

У понеділок, 26 листопада Верховна Рада України затвердила Указ Президента України № 391/2018 «Про введення воєнного стану в Україні».

Як повідомляють на сторінці «Аеропорт Вінниця» на ФБ, затверджений документ не накладає жодних обмежень щодо економічної діяльності на всій території України.

«Авіаційне сполучення до/з та всередині України здійснюється у штатному режимі й без жодних обмежень», - зазначають у відомстві.

Відео дня

В Україні посилять охорону вокзалів та аеропортів. А також введуть особливий режим роботи залізничного транспорту. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.


 

"Укрзалізниця" скасувала повернення квитків через Інтернет на період новорічно-різдвяних свят - з 15 грудня до 15 січня. Про це повідомляє ТСН.

Проїзні документи можна буде повернути тільки в залізничних касах. Зараз в Україні створився дефіцит квитків на святкові дні. Продаж проїзних документів на поїзди, які курсуватимуть після 9 грудня, почався тільки 26 листопада.

"Укрзалізниця"  сподівається таким чином запобігти зловживанням з боку перекупників квитків.

Нагадаємо, воєнний стан вводиться в областях, що розташовані на кордоні з Російською Федерацією, Молдовою, а також на узбережжі Чорного та Азовського морів. Зокрема, дія документу розповсюджується на Вінницьку, Луганську, Миколаївську, Одеську, Сумську, Харківську, Чернігівську, Донецьку, Запорізьку, Херсонську області та внутрішні води України Азово-Керченської акваторії.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Вася

    Я эту глупую статье не  читал.. Встречал знакомую из агрессора...

    На границе её поздравили в Днём рождения..

    Риветливые люди...



    Ах, йо! Звсім забув... Слава Україні, мать тудить!

    Задунайский Торонтуй reply Вася

    Вася reply Задунайский Торонтуй

    І тобі слава, людина, й нас лікують
  • Svetlana Soboleva

    Пропоную безліч нових "корисних" тем для вашого ресурсу:
    Як зміниться робота центрального ринку?
    Як зміниться рух трамваїв?
    Як зміниться вигул собак?
    І ще 10050 тем на ваш вибір.
    Може не треба смітити у інформаційному просторі, а краще один раз написати, що ДІЙСНО зміниться? Чи тоді інфоповодів буде в рази менше?
  • Svetlana Soboleva

    Пропоную безліч нових "корисних" тем для вашого ресурсу:
    Як зміниться робота центрального ринку?
    Як зміниться рух трамваїв?
  • Віталій Антонюк

    А можете ще щось на кшталт "Чи зміниться робота туалетів  під час ВС" або "Скільки військовозобов'язаним вінничанам дозволено цукру в каву? Увага! Розслідування 20 хвилин"

    Задунайский Торонтуй reply Віталій Антонюк

    Класс. Ты легко мог бы быть главным редактором в РИА.

    Вася reply Віталій Антонюк

    Це питання дуже не тільки розумне, але й своєчасне...

    Чекаємо роз'яснень...

    З.А.Глядач reply Віталій Антонюк

    І ще "В який бік їм належить розмішувати той цукор?"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up