Водіям автобусів заборонять вмикати музику в салонах. ОПИТУВАННЯ

Водіям автобусів заборонять вмикати музику в салонах. ОПИТУВАННЯ
  • Водіям автобусів не можна вмикати у салонах музику чи інші звукові сигнали. Заборона починає діяти від сьогодні, 7 жовтня.
  • Діліться у коментарях, що ви думаєте з даного приводу, та проходьте наше опитування.

Окрім музики, водії тепер також не мають права вмикати фільми, а можуть лише озвучувати інформацію про поїздку. Також водій може не допустити до поїздки пасажира, який створює шум у салоні, зокрема, за допомогою технічних пристроїв.

Відтворювати музику чи кіно можливо лише під час нерегулярних перевезень і в таксі, однак лише за згодою всіх пасажирів. Також під час нерегулярних перевезень можна передавати звук на індивідуальні навушники пасажирів. Про це йдеться у Законі України 2310-IX.

Відео дня

Інфографіка: «Простір свободи».

Про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора детальніше у документі.

Опитування

Чи подобається вам така заборона?

Верховна Рада, нагадаємо, 19 червня ухвалила законопроєкт №7273-д, який забороняє російську музику в українських медіа та громадському просторі. «За» проголосували 303 депутати. Також парламент ухвалив законопроєкт № 7459, який забороняє імпорт та розповсюдження книг та іншої видавничої продукції з РФ, тимчасово окупованих нею територій України та з Білорусі. Докладніше розповідали тут:

До речі, ще раніше у Тернополі вуличним музикантам заборонили співати російською мовою. Зокрема, у публічних місцях не можна виконувати твори, які провокують розпал ворожнечі на національному, релігійному ґрунті чи мають нецензурний характер, — про це йдеться у рішенні виконкому міської ради. Журналіст 20minut.ua запитав, що думають про це вінницькі виконавці, читайте:

До речі, на сайті «20 хвилин» виходить рубрика «Слухай та дивися своє». Ознайомитися з попередніми матеріалами можна за посиланнями:

 

Читайте також:

«З нами правда, з нами віра…»: вінницький гурт записав патріотичну пісню про війну

«Ой, у лузі червона калина», — заспівали нацгвардійці на Європейській площі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (143)
  • Ірина Скляренко

    А ще,потрібно заборонити спілкування по мобілі. Бо поки "тріпологія" вийде з маршрутки,то всі хто з нею їхав, взнають,хто шалава,яка тягається з чужим чоловіком,в кого с*ачка,бо його жінка ледащо і не вміє готувать,і т.д., і т.п.
  • Наташа Туренко

    Ще у супер маркетах заборонить бо ціни зривають голову та ще музика на голову давить
  • Валентина Губар

    Війна в країні яка музика???
  • Ира Темченко

    Брєд

keyboard_arrow_up