«З нами правда, з нами віра…»: вінницький гурт записав патріотичну пісню про війну

«З нами правда, з нами віра…»: вінницький гурт записав патріотичну пісню про війну
Ілюстративне зображення
  • Вінницький колектив Milliart створив пісню «24/02», — вона про початок повномасштабної війни, яку розв’язала росія. 

«24.02 — ця дата розділила наше життя на «до» та «після», усі ми прокинулись у новій реальності. Реальності, де лунають сирени та чутно вибухи, де помирають невинні люди, беззахисні діти, де кожен українець, незалежно від своєї діяльності став волонтером або добровольцем. Реальності, в якій число місяця не має значення, бо відлік пішов з першого дня війни», — пишуть музиканти у підводці до своєї пісні. 

Майже трихвилинну пісню супроводжує відеонарізка кадрів довоєнної України й тієї, якою вона стала після початку повномасштабної війни. Це, зокрема, кадри обстрілів, руйнувань, проукраїнських мітингів в окупованих містах, акцій протесту в Європі тощо. 

Серед слів пісні можна почути, зокрема: «З нами правда З нами віра Вб‘ємо разом Злого звіра» та «Краще нас не зліть Ми стоїмо на своїй землі Де в кожному місті і селі Шлють на**й ворожі кораблі».

Відео дня

«Багато років наша нація бореться за незалежність і сотні разів доказує, що такого братського і сильного духу немає більше у жодного народу! Бо ми українці — нас не подолати!» — говорять учасники гурту Milliart.

Читайте також:

«Наші пісні зміцнюють дух», — вінницький гурт записав дві патріотичні пісні

«Вітаємо вас у Вінниці». Анастасія Стовпець проводить безкоштовні екскурсії для переселенців

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up