«Наші пісні зміцнюють дух», — вінницький гурт записав дві патріотичні пісні

«Наші пісні зміцнюють дух», — вінницький гурт записав дві патріотичні пісні
Учасники гурту
  • «Україна» і «Час героїв» — такі назви мають пісні гурту Graffiti Drive. Музиканти говорять, що ці їхні композиції особливо актуальні під час війни.  

Історія вінницького гурту Graffiti Drive бере свій початок у далекому 1999 році. Впродовж понад двадцяти років група продовжувала виступати, хоча змінювався її склад та стилі музики, яку вони виконували.

Серед вінничан цей гурт доволі відомий виступами в пабах та на інших невеликих майданчиках. Свого часу в його складі були фіналісти та переможці національних пісенних конкурсів, зокрема, це Олександр Онофрійчук та Богдан Совик. Незмінним у складі колективу весь цей час залишався лише його засновник та знаний серед вінничан гітарист Олег Асєєв. 

Впродовж десятиліть гурт виконував переважно інструментальні композиції та кавер-програму всесвітньовідомих рок-хітів. Однак кілька років тому учасники вирішили почати створювати власні україномовні пісні. Щонайменше дві з них, кажуть музиканти, патріотичного характеру. 

Відео дня

— Першими авторськими піснями, які ми створили в рамках цього проєкту, стали якраз патріотичні: «Україна» та «Час героїв». Вони сподобалися слухачам, підіймають настрій та зміцнюють дух українців у цей непростий для нашої країни час, — розповідає Олег Асєєв. — Наразі україномовних композицій у нас є на два альбоми. Незабаром їх зможуть почути усі меломани. Наші пісні писалися у різних музичних стилях, тому, думаю, кожен знайде серед них щось своє. 

Сьогодні гурт складається з чотирьох учасників: гітара, музика, аранжування — Олег Асєєв; гітара, музика, тексти — Андрій Ремовський; бас, аранжування, звукозапис — Віталій Асєєв; вокал, тексти — В'ячеслав Демченко. У такому складі вони записали наступні пісні:

Читайте також:

«Дякую за світанки»: АСАФАТОV презентував новий кліп з подякою ЗСУ і людям, що стали рідними

Дозвілля для переселенців. Де прогулятися, що відвідати і скуштувати у Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up