«Ой, у лузі червона калина», — заспівали нацгвардійці на Європейській площі

«Ой, у лузі червона калина», — заспівали нацгвардійці на Європейській площі
Скріншот з відео
  • Вінницькі нацгвардійці опублікували відео з виконанням української народної пісні, що є неофіційним гімном легіону Українських січових стрільців.

Понад десять військових з музичними інструментами та автоматами на плечах, виконали «Ой, у лузі червона калина», яка після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну стала справжнім хітом. 

«Виконували гвардійці однієї з військових частин під акомпанемент фортепіано та барабану. Співали відповідно до вимог воєнного часу — зі зброєю. Провели акцію, аби підняти настрій вінничанам та усім хто боронить рідну Україну», — йдеться на офіційній сторінці Національної гвардії України на Фейсбуці. 

Відео дня

Читайте також:

Вивчати Вінницю по відео: зібрали кращі довоєнні сюжети для гостей нашого міста

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 7-13 травня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олежа Корч

    Було, ми співали це біля ВР, КабМіну, коротше де ходили щось вимагати. Біля управи погранців, президентської буди, СБУщної управи...))))) Так я це до чого. Навпроти завжди хтось був. Поліція, нацики, усякі там київи 1, 2 і решта мразоти.... Реготали, поки до загострення не доходило. І хтось тоді вигукнув, "Вчіть текст, знадобиться!" Здається, козак Лютий. Сотенний.
    В тепер он воно як....)))))))
  • Олександр Мандрик

    Молодці.
  • Людмила Руда

    Молодці
  • Ай молодці. Наші хлопці найкращі у всьому. Слава ЗСУ!

keyboard_arrow_up