Вивчати Вінницю по відео: зібрали кращі довоєнні сюжети для гостей нашого міста

Вивчати Вінницю по відео: зібрали кращі довоєнні сюжети для гостей нашого міста
  • Зараз у нашому місті надзвичайно багато гостей з інших регіонів країни. Більшість із них може лише здогадуватися, якою цікавою та самобутньою є наша Вінниця. А ми хочемо, щоб вони знали та відчували це. Тому зібрали найцікавіші відео про місто за останні кілька років. За допомогою них вам буде легше відкрити для себе Вінницю.

Почнімо з відео про Вінницю, знятого з квадрокоптера. Автор пише, що показує найцікавіші місця нашого міста. Наприклад, парк імені Леонтовича, площу Гагаріна, «Книжку» тощо. Від моменту публікації цього ролика у Вінниці дещо змінилося, та більшість виглядає так само.   

У наступному відео ми продовжимо досліджувати Вінницю з висоти. Однак цього разу під прицілом камери буде набагато більше куточків нашого міста.

Відео дня

Каналу «Пригоди та їжа» понад десять років. Його автор Олександр Ляпота публікує відео про свої великі та маленькі подорожі. У випуску про Вінницю відеоблогер розповідає про переваги нашого міста на тлі інших, помічаючи при цьому найменші деталі. 

Кілька років тому відомий телеведучий Євген Синельников запустив проєкт «Вдома краще». У ньому він розповідає про міста нашої країни. У передачі про Вінницю ви дізнаєтеся, як наше місто пов’язане з легендарною групою The Beatles, як виглядає мавзолей Пирогова, та познайомитеся з цікавими вінничанами. 

Ведучі каналу «Узол та Манько» Макс та Оля покажуть Вінницю, в яку точно захочеться приїхати всією родиною. А якщо ви вже тут, вам залишиться тільки побувати у згаданих у відео локаціях: про те, як у Вінниці з’явилися гондольєри, що таке Єрусалимка, чому вінничани люблять Артинова та багато іншого. 

На каналі «Двоколісні хроніки» про свої подорожі розповідає родина, яка мандрує на велосипедах. Цього разу їм випала нагода поїхати до нашого міста. У Вінниці вони відвідали три незвичні музеї: Автомотовелофототелерадіо музей, Музей вінницького трамвая, Музей моделей транспорту.

Спецпроєкт від Ukraїner «Амбасадори» розповідають про міста і містечка України, дивуючи навіть місцевих мешканців. У восьмій історії музикант та соліст гурту Pianoбой Дмитро Шуров знайомить глядачів зі своєю рідною Вінницею. Туристів наше місто приваблює не лише фонтанами, а й стрімким розвитком, фестивальним життям та незвичними атракціями.



Читайте також:

Собі — одяг, армії — гроші. Що купувати вінничанам, щоб підтримати ЗСУ

Тренінги, кіно, звіринці: що робити та куди можна піти у Вінниці в травні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Alya Shevchyk

    Таке враження,що в світі війна,але Вінниця це інша планета,де процвітають мир та спокій,розваги для "гастєй",ще генделі всі повідкривайте,чом би й ні,фонтан вмикайте , рубіть бабло по повній,от тільки те й вміють ,що прикриватись ,типу, ми допомагаємо хлопцям,бо якийсь там відсоток перераховують на рахунок і т.д.
    Там бідні не мають з чим воювати та в чому...
    Бізнес на війні🤦‍♀️🤬🤬🤬
    Дасть Бог перемогти,а тоді й до таких добереться...
  • Вітася Микуш

    Гостям пора сміття збирати від моста до Сабарова і назад.
  • Людмила Гриненко

    У військовий час  подібні пости - злочин.
  • Rudi Sasik

    Гостям міста 🤣🤣🤣'' мнє мікулінскава 2 літра да мне пох..й уменя праєз бесплатний я беженец''

    Alya Shevchyk reply Rudi Sasik

    Rudi Sasik нажаль,геть знахабніли,нічні їхні прогулянки,посиденьки під чарку біленької і до 4 ранку крики на балконах🤦‍♀️😔
    І те їхнє,типу,їм всі та щось винні,бо вони біженці "гості нашиє" ,не всі звісно, є й гарні люди,але ті які хороші,ті дійсно втікли з пекла та цінують те що мають в нас,а оті "пільци вєяром", на фронт,всіх,без всяких там справок та мед.коміссій.
    Бугаї ходять,п'ють,парламент шукають "пакуріть",гім#а на палочці, наші заїищають,помирають ,а ці з жиру бісяться😤😤😤

    Максим Емец reply Rudi Sasik

    Rudi Sasik не всі такі!!!

keyboard_arrow_up