Водій, що протаранив пожежну машину на Юності, вимагає компенсації

Водій, що протаранив пожежну машину на Юності,  вимагає компенсації
Ми вже писали про аварію, яка сталася 8 листопада. Тоді пожежна машина їхала з включеною сиреною та проблисковими маячками. На перехресті Юності та Келецькою в неї стукнувся “Шевроле”. Зараз водій легковика вимагає компенсації.

За словами водія «Шевроле», йому здається, що сирену пожежні включили після аварії. Про це він розказав журналістці «20 хвилин» одразу після зіткнення.

Але у відео з реєстратора автівки, яка їхала в  той самий момент з іншої сторони перехрестя, видно, що пожежні їхали і з сиреною і з проблисковими маячками.

Зараз  водій пожежної машини, яка їхала на виклик, чекає на суд. Водій «Шевроле» висунув до нього позов в 120 тисяч гривень на ремонт автівки.

Відео дня

- Сам ремонт «Шевроле» обійдеться у 80 тисяч гривень. Ще плюс його кредит. В результаті виходить  120 тисяч гривень, - розказує водій пожежної машини Олександр Лабунський журналістам телеканалу «Україна».

Водії пожежних машин розказують журналістці ТРК «Україна»,  що раніше їх і так не завжди пропускали, коли вони їхали на виклик. А після скандалу вони взагалі побоюються виїжджати на виклики.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Bogdan Severin

    Та даже на видео слышно вой сирены, незачем летать по городу, еще и на перекрестках!

  • Дарья

    Я щось не зрозуміла, про правилам якщо водій Шевроле в"їхав в пожежну машину, то водій Шевроле винен у цій ситуації, тоді чому він ще вимагає компенсацію за своє авто та качає ще якісь права. Чи я помиляюсь?.
  • olnet

    Забрати водійське посвідчення!

    Заставити відновити пожежний автомобіль, згорівший будинок.

    Також заставити заплатити компенсацію моральної шкоди водію пожежного автомобіля і власнику будинку.

    Взагалі уже знахабніли, тут дурному зрозуміло, що водій Шевроле винен, а він хоче ще щось доказати...
  • Anonymous

    Взагаліто це якась маячня, якийсь воділа який не вміє їздити і не -знає ПРАВИЛ, зіткнувся з спеціальною автівкою, яка була з сиреною і маячком, і ще вимагає компенсації. Да той «Шевроле», має поновити пожежну автівку, бути позбавленим водійських прав, і лише потім поновлювати своє  корито. Однозначно водія пожежної автівки хтоссь намагається залякати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up