Вісім ідей, чим зайнятися у вихідні, не витративши ні копійки

Вісім ідей, чим зайнятися у вихідні, не витративши ні копійки
  • У когось сьогодні вихідний, а у школярів та студентів один із довгих днів канікул.
  • Як провести вільний час, щоб не витратити останні гроші? Дізнавайтеся у матеріалі.
  • Викиньте непотрібні речі

На таке заняття завжди не вистачає часу. Можливо, сьогодні саме той день? Посортуйте одяг, викиньте непотрібні речі та ті, які вже не приносять радості. Можна також виставити щось з цього на продаж. Фантазуйте.

  • Пошукайте заходи на форумах та в соцмережах

В соцмережах запрошують на різні події, на яких можна весело та цікаво провести час: це велопробіги, майстер-класи, концерти до Різдва. Здебільшого такі заходи безкоштовні. 

  • Експериментуйте на кухні

Навчіться готувати швидкі та прості страви, на які потрібно мінімум інгредієнтів. В мережі чимало таких рецептів, варто тільки пошукати. Також можете приготувати собі обіди в офіс на кілька днів уперед.

Відео дня
  • Переберіть особисті архіви

Чи то фото з відео, чи то документи. Можливо, ваші роботи: малюнки, вишивка. Пориньте в минуле та згадайте приємні спогади.

  • Влаштуйте кінофестиваль

Запросіть в гості друзів та подивіться з ними фільми. Можете разом вибрати стрічку або подивитися варіант кожного.

  • Зателефонуйте тим, з ким давно не спілкувалися

Так час пролетить швидко. До того ж, буде про що поговорити. Це може бути друг чи родич. Запитайте в нього про справи, чи не потрібна ваша допомога. Можливо саме він піде з вами на цікавий захід чи перегляд фільму.

  • Розберіть документи

Впорядкуйте квитанції за комуналку, паспорт та інші документи. Розкладіть їх по папках та визначте для них місце.

  • Йдіть куди бачать очі

Просто прогуляйтеся по місту. Відпустіть погані думки, подихайте повітрям та наберіться сил.

І пропонуйте в коментарях ваші цікаві ідеї, поділіться, як ви проводите вільний час.
 

Читайте також:

Вінницька психологиня назвала ТОП–10 ідей для родинного відпочинку на канікулах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up