Вінницький завод «Маяк» нарощує потужності та підвищує зарплатню робітникам

Вінницький завод «Маяк» нарощує потужності та підвищує зарплатню робітникам
  • Продовжує функціонувати вінницький завод «Маяк». На підприємстві збільшується кількість робочих місць та підвищується зарплатня працівників.

Завод «Маяк» працює продуктивно. Є складнощі з логістичними шляхами та пошуками нових постачальників сировини, але це не завада для керівництва. Очільники підприємства створюють нові робочі місця та збільшують обсяги виробництва. Про це інформує Вінницька міська рада.

«Ми також були у підвішеному стані, коли почалася так звана «військова спецоперація». Але ми якось викрутилися, підтягнулися, серед перших почали завозити продукцію новими логістичними маршрутами, — сказав голова правління заводу «Маяк» Василь Терліковський. — Завдяки попиту на наше виробництво та можливості працювати у 2-3 зміни, ми підвищуємо зарплату людям. Думаю, на кінець року можемо мати непогані перспективи — але все залежить від ситуації, яка буде в країні».

Міський голова Сергій Моргунов розповів, що з початку війни «Маяк» не скоротив жодної людини та навіть більше: 30 містян вже з початку війни працевлаштувалися на цьому підприємстві.

Відео дня

Вінницький завод «Маяк», нагадаємо, виробляє велику кількість котлів, електрообігріваючих приладів, радіаторів для систем опалення, електроплити та іншу продукцію. Перед опалювальним сезоном — це актуальний та затребуваний товар. В асортименті є інфрачервоні обігрівачі, електричні конвектори, котли, теплові гармати, промислові тепловентилятори тощо. Щороку тут виготовляють 360 тисяч електричних конвекторів.

До речі, з 19 вересня в Україні розпочав роботу Єдиний портал вакансій. Функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня зарплат.

 

Читайте також:

Від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток бізнесу. Хто може отримати та як?

Грошова допомога для переселенців у Вінниці. Де, скільки та хто може отримати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Аліна Бондаренко

    Це також фронт. Подяка працівникам💙💛
  • Анна Зареченная

    Ви  сипаратісти, треба розбиратися?
  • Наталя Мыронюк

    Ну ну кличте рашаракети😡ні розуму і мовчання.
  • Олег Каськов

    Нарощує потужності,підвищує зарплатню?
    А скільки людей було скорочено,скільки потужностей було продано, скільки віддано в "оренду"? Чому про це мовчать? Все,що було побудоване при Родіонові-про.ране.

keyboard_arrow_up