Знайди роботу в один клік. В Україні запустили єдиний портал вакансій

Знайди роботу в один клік. В Україні запустили єдиний портал вакансій
  • З 19 вересня в Україні розпочав роботу Єдиний портал вакансій. Функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня зарплат.

Єдина база даних оновлюється в режимі реального часу. Підписка на вакансії за галуззю та регіоном доступна через чат-бот у Telegram. Про це інформує Державна служба зайнятості.

— Запуск нового порталу дозволить подолати несприятливі тенденції на ринку праці, оптимізувавши процес пошуку легальної роботи, — зазначають у повідомленні. — Належне забезпечення підприємств кадрами підсилить розвиток економіки. Радимо усім бажаючим відвідати портал і скористатися шансом збудувати нову кар’єру.

У Телеграм боті можна знайти актуальну інформацію про працевлаштування в умовах воєнного стану. А також налаштувати пошук за регіоном та тегом.

Відео дня

З початком російсько-української війни, тисячі людей по всій країні втратили роботу. Деякі були змушені переїхати з міст, які бомблять російські окупанти. Інші — у відпустці на невизначений час.

На нашому сайті, нагадаємо, є матеріал, який постійно доповнюється новими вакансіями. Переходьте і можливо знайдете для себе потрібний варіант:

 

Читайте також:

«ТЦ перед Центральним ринком не має бути!». Вінницькі підприємці вийшли на протест

Перевезли 100 сімей і тонни агрегатів. Як компанія з Харкова перезапустилась у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up