Вінничанка забрала іграшки з місця ракетного удару. Що кажуть у поліції?

Вінничанка забрала іграшки з місця ракетного удару. Що кажуть у поліції?
  • У Вінниці біля Будинку офіцерів жінка позбирала іграшки, які люди принесли на місце ракетного удару Росії в пам'ять про загиблих дітей.
  • Це побачили перехожі та зняли на відео.
  • У поліції відкрили провадження.
  • Наразі жінку вже знайшли. Що про нею відомо?

Відео опублікував Євген Корчевський у фейсбуці.

На запитання, чому жінка краде іграшки з місця трагедії, вона назвала загиблих через російську атаку дітей «байстрюками, циганами і татарами».

На ролику видно, як жінка збирає іграшки з місця трагедії, яка сталася 14 липня, кладе у простирадло та йде з ним у невідомому напрямку.

Відео дня

У дописі під відео користувачі шоковані цинізмом жінки:

  • Що ж у людини в голові має бути, щоб таке зробити...
  • Велике прохання впаяти цій мразі по максімуму! Думаю, шо якщо копнути то ще та сепарша!

Що кажуть у поліції

У поліції області вже відреагували на інцидент.

За фактом публікації у мережі Інтернет відео, на якому жінка забрала іграшки з площі біля будинку побуту, поліція Вінниччини розпочала досудове розслідування.

— Особу жінки встановили. Поліцейські з’ясовують обставини події. Іграшки, виявлені у неї, повернули на місце, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Попередньо у діях жінки вбачаються ознаки злочину, передбаченого першою частиною статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Остаточна правова кваліфікація діям жінки буде надана після встановлення усіх обставин події.

Що відомо про жінку

За словами місцевих, жінка має психічні розлади та виховує дитину.

— У цієї дівчини психічні розлади! Вона насправді хвора, періодично лежить в лікарні для приведення себе у формі. Також є дитинка. За дитиною дівчина дивиться добре, коли в лікарні - дивляться родичі. Не проклинайте її та не бажайте зла! Вона веде себе зазвичай спокійно та не шкодить, коли загострення — починає щось робити не те! — пише вінничанка Elvira Mriasova.

За її словами, накриває не настільки сильно та не так, щоб вона зашкодила своїй дитині, собі чи іншим. Просто поведінка так би мовити, «вилітає» з стандартів.

— Вона навіть може якийсь час нормально працювати. Повторюсь, дитина доглянута та й завжди іще родичі підстраховують. Ризиків для дитини не має! — зазначає вінничанка.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по Вінниці, який стався 14 липня, нагадаємо, загинуло 27 людей, з них — троє дітей.

Сильно постраждала також інша інфраструктура міста. Загалом пошкоджень зазнали 55 будівель і 40 автомобілів. Повибивало вікна та пошкодило будинки також приватних квартир.

Більше інформації знайдете наших у репортажах:

Довідка:

14 липня, російські війська ударили ракетами по Вінниці. За офіційною інформацією, на місці загинули 23 людини, ще четверо — у лікарнях, від отриманих травм.

Але загиблі — це не тільки цифри статистики. Ми розповідаємо історії жертв ракетного удару: 

 

Читайте також:

Поховають з ведмедиком: сьогодні прощатимуться з Кирилом, який загинув від ракетного удару

Ізраїль пропонує допомогу з лікуванням поранених внаслідок теракту у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (222)
  • ამინა ამინა

    Вона психічно хвора . На таке здатна тільки психічно хвора людина.
  • Наталія Криволап

    Так вже у нас прийнято на місці трагедії ставити свічки, іграшки, ложити квіти. Може краще ці іграшки дарувати живим дітям, які їх потребують.... Вічно вони на місці трагедії не будуть, їх вивезуть, як сміття, як непотріб.....
  • Фредрік Гапоне

    Русня теж психічно хвора, але їх ми не толеруємо
  • Андрій Петрович Корчинський

    Михайло Горбачов.  . . . . .

keyboard_arrow_up