Вінничанин отримав 30 діб громадських робіт за георгіївську стрічку

Вінничанин отримав 30 діб громадських робіт за георгіївську стрічку

Поліція склала чотири адміністративних протоколи за пропаганду георгіївської стрічки. Ці справи були передані пізніше в суд.

Закон про заборону георгіївської стрічки вступив в силу 15 червня, і за станом на 18 липня 2017 року протоколи за адміністративне порушення було складено у Вінницькій області (причому відразу два), а також по одній у Запорізькій і Дніпропетровській областях.

До адміністративної відповідальності притягнули чотирьох громадян, а одного з них, жителя Вінницької області, засудили на тридцять діб до громадських робіт.

За пропаганду, виготовлення або носіння георгіївської стрічки в Україні штраф становить від 850 до 2550 гривень. Також при складанні протоколу співробітники поліції повинні конфіскувати стрічку.

Відео дня

Нагадаємо, що в Україні також діє заборона на пропаганду радянської символіки, і за порушення цього закону також передбачається покарання.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Задунайский Торонтуй

    Славних прадідів великих.

    Правнуки погані!
  • Алекс

    Vladimir Molotov reply Алекс

    ну это уже вата ватная

    Алекс reply Vladimir Molotov

    Аргументировано. Четко. По делу.

    Патриот рафинированный?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Знищили 13 з 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up