Вінничани не хочуть офіційно працювати на японському заводі Fujikura

Вінничани не хочуть офіційно працювати на японському заводі Fujikura

На завод Fujikura, що у Немирові, з 2 тисяч необхідних робітників знайшлося тільки 400. Люди не хочуть офіційно працювати.

Нагадаємо, цьогоріч у Немирові має запрацювати японський завод Fujikura. На ньому виготовлятимуть електропроводку для автомобілів Audi A8 та Wolkswagen Golf.

Загалом було оголошено необхідність у двох тисячах робітників, заробітна плата яких становитиме в середньому 7 тисяч гривень.

Однак, набралося лише 400. Усі вони пройшли навчання та скоро приступлять до роботи.

Відео дня

— Є проблема з працевлаштуванням. Пропонуємо людям роботу, а вони відмовляються офіційно працювати на заводі. І це при тому, що середня зарплата буде 7100 гривень. Люди бояться втратити субсидію чи іншу соціальну допомогу. Прямо кажуть, що їм вигідніше сидіти вдома, - говорить Gazeta.ua мер Немирова Віктор Качур.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (84)
  • Жора

    При 7000 грн, на руки 5000 грн у работников  просто не будет субсидии, это одна из гавных проблем. Выходит так что идти на работу и получить зарплату чтобы отдать за газ и др. услуги...  А это выходит так  что надо работать за еду КАК РАБЫ . Цены сделали на уровне мировых. А зарплату платят ниже чем странах Африки. Хотя в Польше там дают 20000 грн.

    Это же так надо не уважать бандитской власти свой народ.....

    Vladimir reply Жора

    Жори ти тріпло. При зарплаті 5 і навіть 7 тисяч буде субсидія. Сядь візьми калькулятор або  листочок з ручкою і порахуй. Для довідки, субсидію нараховують при комуналці більшій ніж 15% від загальної суми доходу, при чому не сімейної, а тільки тих хто фактично проживає в квартирі (будинку). Жорі та іншій компанії "ТРІПЛО", перш ніж звиздякати прочитайте Закон.

    Олексій reply Vladimir

    Є багато випадків, коли не нараховують.

    Кочегар по вате reply Олексій

    Факт. Але хто заважає вирішити питання через суд?

    Юрий Бондарук reply Кочегар по вате

    А СУДЬИ КТО? Вопрос риторический))))

    Олексій reply Кочегар по вате

    Тут будинки на шкільних стадіонах будують і суд не допомагає, ОСББ на підставних шавок за спинами людей роблять, теж суди не допомагають... Ви, напевне, не з України, раз таке пишете.
  • Юрий Бондарук

    А нужно то))) всего: собрать инициативную группу из работников завода и...стоя на проходной не пускать гастарбайтеров на работу, чтобы ХОЗЯИН поднял зарплату, а не плакаться в соцсетях. Вопрос стоит так: или работай за гроши и не мурчи или делай что то!
  • Олексій

    Марія Лєхова, копай інтернет глибше, там багато цікавого. Виявляється, в Румунії Фуджікуру розібрали і перевезли у Львів (бо там за копійки ніхто не хотів працювати — судячи з відгуків небагаточисельних румунів, які перебрались у львів), на останніх потужностях, які ще у Румунії залишались провели тренінги для українців, далі відкрили її у Львові. Фуджікурою всюди де вона відкривається.



    Ось тут у Молдові висказують, які вони "хороші", вони там теж недавно відкрились. (Цікаві коментарі під відео)

    https://www.youtube.com/watch?v=0oeIzCeMQnI



    Ось тут можна почитати досить правдиві відгуки про тамтешню роботу.

    Судячи з відгуків, людей туди набирають недалеких, але це суті не змінює.

    Нормальні звідти тікають, так як серед зеків і неадекватів працювати неможна.

    Також, судячи з відгуків — масове порушення трудового кодексу.

    https://orabote.top/feedback/list/company/111331/page/1



    Ось тут можна почути про жахи від голови профспілки якого тупо звільнили, бо він правди шукав:

    https://www.youtube.com/watch?v=dy1tqF-mHJU

    https://www.youtube.com/watch?v=SepqzYrJapI



    Непогана аналітика (дві статті) щодо "умов працї"

    http://prometei.org/holovne/fujikura-legalizovane-rabstvo-v-ukrayini/

    http://prometei.org/holovne/fujikura-legalizovane-rabstvo-v-ukrayini-velyke-rozsliduvannya/ (сайт дуже повільно відкривається, видно він багатьом недовподоби)



    Ось що каже про порушення у законодавстві голова обласної просфпілки

    https://www.youtube.com/watch?v=qrnzFuDI4r0

  • Anton Z.

    Дико такие комменты читать. Реально, как будто бы всем все должны. Ну не хотят зарабатывать 7к официально. Пусть идут зарабатывают больше. Только пусть работают а не орут что нет работы, все и все вокруг плохое. Только они такие хорошие... Кому действительно нужна работа, тот пойдет.

    Жора reply Anton Z.

    У кого нет работы пойдет  и унитазы мыть за 7 тыс грн.   Янык тоже думал что будет править страной вечно). Не все всем должны, а платить нужно за работу так как платят в  других странах.  А если нет то на*уя такая работа.

    Anton Z. reply Жора

    Но ведь и работать нужно не хуже чем в других странах? А-то нам надо платить бабло за то, что красиво курим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up