Вінничан вчитимуть бізнес-навичок. Записатись на треніг можна до 30 травня

Вінничан вчитимуть бізнес-навичок. Записатись на треніг можна до 30 травня

У Вінниці учасників АТО, переселенців та людей з інвалідністю вчитимуть бізнес-навичок. Активних учасників обіцяють підтримати та видати грант в еквіваленті​ 1500 доларів.

— Під час проекту будуть визначені найбільш успішні та зацікавлені учасники цих тренінгів. Їм і буде надано підтримку для створення та ведення свого бізнесу (кожний грант в еквіваленті​ 1500 доларів). Набір першої групи триває до 30 травня 2017 року. Проект забезпечує харчуванням під час тренінгів, канцелярським приладдям всіх учасників, відшкодування транспортних витрат та проживання іногородніх, — зазначають на сайті міськради.

У рамках тренінгу заплановано:

  • Десятиденні тренінги з розвитку бізнес-навичок для людей з інвалідністю, які готові почати бізнес – 1 група- з 13 червня до 14 липня 2017 року.

    Відео дня
    /li>
  • Підтримка та консультації з питань підприємництва для людей з інвалідністю.

  • Юридичні консультації, у т.ч. консультації щодо перенесення бізнесу, а також консультації за результатами досліджень ринку.

  • Консультації за результатами аналізу правових та організаційних засад ведення переселенцями бізнесу, підтримка та консультації для МСП, що працевлаштовують людей з інвалідністю.

Загалом тренінговий цикл складається з 80 годин інтенсивного тренінгу та 50 годин консультацій.

Дані тренінги відбудеться у рамках проекту «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», який впроваджується Українським Жіночим Фондом Ukrainian Women’s Fond за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

Детальніше про це дізнатися, а також зареєструватися можна за телефоном:

(068)932-11-94.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up