Вигул собак по-європейськи: у Вінниці облаштували вбиральні для чотирилапих

Вигул собак по-європейськи: у Вінниці облаштували вбиральні для чотирилапих

У Вінниці встановили смітники для прибирання за собаками. Хто ними користується, дивіться у відео.

У Вінниці з’явились перші спеціалізовані собачі вбиральні. У різних мікрорайонах встановили спеціальні комплекти для прибирання за собаками.

Загалом буде шість боксів. У кожному із боксів власники собак зможуть знайти одноразові пакети та совки, щоб прибрати за своїм улюбленцем. На закупівлю усього необхідного витратили 30 тисяч гривень.

Господарі чотирилапих нововведенням задоволені. Кажуть, раніше мали чималий клопіт.

Відео дня

Подробиці дивіться у сюжеті «Віти»:

Читайте також:

Лелеку ледь не роздерли собаки. На Вінниччині врятували скаліченого Володьку
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Орест Лютий

    Невже хтось повірить в те, що якийсь поц(ька) будуть собаче лайно прибирати, все це адміністративне марево місцевої влади.
  • Николай Гуменюк

    Еще б бабушек заставляли убирать за своими питомцами. Выгуливают на евро площади, а не убирают.
  • Дональд_К

    а кто за бродячими собаками будет убирать?

    Ярослав reply Дональд_К

    Захисники тварин, хто ж іще. Вони ж їх годують, їм і прибирати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled 13:38 Вінницькі футболісти виграли меморіал Олександра Грушанського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up