Від 22 вересня вхід до «Міні Вінниці» буде платним. Для дорослих – 25 гривень

Від 22 вересня  вхід до «Міні Вінниці» буде платним. Для дорослих – 25 гривень

Уже з п'ятниці, 22 вересня 2017 року,  вхід до комплексу "Міні Вінниця" стане платним. Це вимушена міра, до якої, зокрема, спровокували численні пошкодження комплексу, який відкрили трохи більше тижня тому.

Про це повідомив Ігор Любовський, директор "Вінницязеленбуду", що опікується комплексом.

«Оплата, це болюче питання, але ми вимушені зробити відвідування "Міні Вінниці" платним. Планується, що квиток коштуватиме 25 гривень за дорослого, та 10 гривень дитячий, діти віком до 6 років безкоштовно. За рахунок цих коштів ми будемо охороняти, утримувати, реставрувати локацію. Кожного року ми плануємо додавати сюди моделі», - розказує Любовський.

Наразі ж комплекс зачинено на замок.

Відео дня

"Люди зламали стрілки годинника на Вежі, вкрали фігурки, обламали балкончики, вкрали піки, хрестики, проламали арку. Та вкрали дві форсунки автоматичного поливу. Збитки ми не підраховували, все відновлюємо своїми силами. Цілодобово будуть охороняти цей об'єкт", - каже Ігор Любовський.

Адміністрацією парка були розроблені правила відвідування локації "Міні Вінниця". Територію охоронятимуть цілодобово.

Працювати комплекс буде без перерви і без вихідних. З 1 березня по 1 жовтня з 10:00 до 19:00. Субота, неділя і святкові дні з 10:00 до 20:00. З 1 жовтня по 1 березня з 10:00 до 17:00.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Олексій

    Клептократичний рецепт від горисполкому:

    Об'єкт за кошти платників податків==>Ламаємо його===>Обгороджуємо і наварюємось==>Profit на роки.

    Забирайте ваші моделі у краєзнавчий музей, там їм логічне місце, за ними там дивитимуться, поверніть алею закоханих.
  • Olvol

    В Виннице нет НИ ЕДИНСТВЕННОЙ НАСТОЯЩЕЙ ДОСТОПРИМЕЧАТЕЛЬНОСТИ, ради которой стоило бы ехать из другой области посмотреть. Вообще! Но люди не верят и сюда прутся.

    Words reply Olvol

    "ст0ило бы ехать" вещь субьективная.

    кому-то ст0ит, кому-то не ст0ит.

    не нужно за всех говорить. это путь самоуверенных ограниченных людей.
  • Лилия Бакуш

    Бред...можна було охоронника найняти,якщо така вже біда а на ніч закривати!
  • Богдан Пупкин

    я предлагаю не праздновать в Виннице день европы!  А деньги которые ежегодно выделяются на этот праздник, перечислять в приюты!  Слышали такое  "Ивана из села можно выгнать а вот село из Ивана, НИКОГДА !!!"  Понимайте как хотите!  Сделать вход платным, а из вырученных денег скажем за год, сделать прозрачные колпаки и опять вернуть бесплатный вход.  ну и конечно же увеличить финансовое наказание с тех родителей которые плохо смотрят за своими детьми!

    Ваня Лета reply Богдан Пупкин

    Прозрачные колпаки - гавно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up