Важливе за вчора. Найцікавіші новини 29 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 29 вересня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 29 вересня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Сьогодні у Вінницю прилетів президент Зеленський. Хроніка візиту (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні у Вінницю прилетів президент Зеленський. Хроніка візиту (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

29 вересня, відвідує Вінницю з робочою поїздкою президент України Володимир Зеленський. Відомо, що до нас збираються міністри та Міхаїл Саакашвілі. О 14.30 борт №1 підлетів до міста та має приземлитися на аеродромі. Ми ведемо прямий репортаж візиту.

 

Відео дня

У жовтні на площі Гагаріна увімкнуть світлофори. Їх там буде 23 штуки

У жовтні на площі Гагаріна увімкнуть світлофори. Їх там буде 23 штуки

Роботу світлофорів будуть змінювати в залежності від трафіку. У тестовому режимі вони працюватимуть місяць На площі Гагаріна роблять нову організацію руху. Там тепер є нова розмітка, три пішохідних переходи, стовпчики та делінеатори вздовж колій. І на початку жовтня рух через площу стане регульованим: тут увімкнуть світлофори. У мерії сподіваються, що в купі це знизить аварійність на перехресті, яке багато років ставить антирекорди у Вінниці.

 

Хабарі за інвалідність у МСЕК. Піднімають справи, які можуть бути «липовими»

Хабарі за інвалідність у МСЕК. Піднімають справи, які можуть бути «липовими»

Посадовців медико-соціальної експертної комісії накрили на хабарництві. Під час обшуку знайшли 58 тисяч гривень в кабінетах лікарів. Наразі вилучають медичну документацію людей, які проходили обстеження для визначення групи інвалідності в 2019-2020 роках.

У Вінниці в лікарнях колапс через ковід. На 200 койках оформили 211 пацієнтів

У Вінницькій районній лікарні лежить 111 хворих на коронавірус. Там 106 місць. У Вінницькій міській лікарні №1 з 200-т місць, виділених для пацієнтів з коронавірусом, зайняті 211.
 

 

«Дайте нам спокійно поговорити», — президент Володимир Зеленський у Вінниці

«Дайте нам спокійно поговорити», — президент Володимир Зеленський у Вінниці

Вперше за час своєї каденції у Вінницю приїхав Володимир Зеленський. Розповідаємо та показуємо, як проходила його робоча поїздка та які запитання журналістам вдалось йому поставити.

 

Читайте також:

У Вінниці в лікарнях колапс через ковід. На 200 койках оформили 211 пацієнтів

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

Куди везуть інфікованих? ТОП питань до Борзова про COVID-19 в області

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up