Важливе за вчора. Найцікавіші новини 27 лютого, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 27 лютого, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 27 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Як будемо лікуватися з 1 квітня? Перелік безплатних медичних послуг та вартість компенсованих

Через місяць програма медичних гарантій має запрацювати в повному обсязі. За направленням лікаря пацієнти зможуть отримати більше 20 медичних послуг безкоштовно як на первинному рівні (сімейний лікар), на вторинному (спеціалісти та стаціонар) та третинному рівні (високоспеціалізована допомога). Також мова йде про екстрену та психіатричну допомогу.

Як будемо лікуватися з 1 квітня? Перелік безплатних медичних послуг та вартість компенсованих

Жінка з острова у Тихому океані мріє побачити Ладижин. Історія знищення української родини

Відео дня

У Жмеринці 20 чоловік в масках увірвалися до міськради. Кидали каміння та димові шашки

Невідомі увірвалися до приміщення міськради та намагалися перервати сесію депутатів. Їм на заваді стали поліцейські. 

 — Зловмисники кидали каміння та димові шашки, пошкодили вхідні двері та меблі в приміщенні, побили вікна, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — За попередньою інформацією, під час інциденту постраждало вісім поліцейських та четверо осіб, які вчиняли правопорушення. 

Несанкціонована врізка: у Вінницьких Хуторах чоловік крав газ

Місцевий житель приєднався самовільно до газових мереж. Скільки саме він користувався «халявним» газом — невідомо.  Тим часом, відомо, що оселю порушника від газової мережі від'єднали три роки тому. Зробили це газовики через борги.

Несанкціонована врізка: у Вінницьких Хуторах чоловік крав газ

Підтримаємо Вінницю: стартувало голосування за найпривабливіше місто України

Розпочалося всеукраїнське голосування, яке визначить найпривабливіше місто України. Загалом у списку 51 велике місто країни.

Проголосувати за будь-яке з представлених міст можна щодня натиснувши на кнопку «Голосувати». Варто відзначити, що з однієї ІР-адреси можна голосувати не більше 1 разу на добу.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 лютого, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 14:43 Пам'ять Дениса Бабія «Трейна» вшанували чемпіонатом України і юнацьким турніром photo_camera 14:40 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up