Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 лютого, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 26 лютого, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 26 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Їх карали за злісну непокору, а суд виправдав. Як вінницьке подружжя воює проти «поліцаїв»

Олену Левчишину і Леоніда Бобрука притягували до відповідальності за опір правоохоронцям. Але в судовому порядку подружжя довело, що опору не було. Навпаки — їх безпідставно побили спецпризначені. Чоловік та жінка порушили кримінальне провадження проти людей, яких називають поліцаями, та справу гальмують різні обставини. То експертиза про побої Олени загубилася, то телефон слідчого погано ловить зв'язок, коли йому дзвонить Леонід.

Пропали з продажу і подорожчали. Чому медичні маски у Вінниці стали дефіцитом

Медичні маски у Вінниці стали дефіцитом. За даними системи пошуку ліків tabletki.ua у місті залишилось лише дві аптеки, в яких маски є у продажу. В одній із рекомендованих аптек маски вже закінчились, в іншій сказали, що коштують вони тепер по 10 гривень.

Відео дня

Уламки по всій дорозі та три побиті іномарки: розповіли подробиці ДТП на Василенка

На вулиці Костянтина Василенка зіткнулося три авто: Lexus,  Audi та Mazda. В патрульній поліції розповіли, що призвело до ДТП та на кого виписали протокол.

Уламки по всій дорозі та три побиті іномарки: розповіли подробиці ДТП на Василенка

«Я не наносив ударів собаці»: допитали обвинуваченого у вбивстві Бімки Юрія Маркіна

У березні минулого року за жахливих обставин загинув баварський шпіц Бімка. За словами господаря, його 27-річний сусід наніс собаці удари, несумісні з життям тварини. Минулого засідання допитали трьох свідків скоєння злочину. У понеділок відбулося шосте засідання у справі обвинувачення Юрія Маркіна, де був допитаний вже він сам.

Володарка титулу «Міс Вінниця-2017» потрапила в аварію. Дівчина у реанімації

Аварія сталася в районі Електромережі. Біла «Хонда» зіштовхнулася з деревом. На момент аварії в салоні легковика знаходилася міс Вінниці Аліна Шамалюк та її колишній чоловік Олександр Бойдаченко.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 25 лютого, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Пня

    ---------------------------------
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up