Володарка титулу «Міс Вінниця-2017» потрапила в аварію. Дівчина у реанімації

Володарка титулу «Міс Вінниця-2017» потрапила в аварію. Дівчина у реанімації
  • Аварія сталася в районі Електромережі. Біла «Хонда» зіштовхнулася з деревом.
  • На момент аварії в салоні легковика знаходилася міс Вінниці Аліна Шамалюк та її колишній чоловік Олександр Бойдаченко.

 

Про аварію стало відомо з матеріалу «33 каналу». Журналісти видання пишуть, що аварія сталася в ніч з суботи на неділю неподалік ринку «Сатурн», що на Електромережі. У салоні перебували двоє людей. 

Водієм виявився 21-річний син бізнесмена та екс-директора Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва Ігоря Мізраха Олександр Бойдаченко. На пасажирському сидіння знаходилася донька мера Калинівки Анатолія Шамалюка Аліна. У 2017 році дівчина здобула перемогу в конкурсі «Міс Вінниця». Відомо, що наразі пара розлучена. 

Олександр Бойдаченко та Аліна Шамалюк

«У важкому стані Аліну та Олександра госпіталізували в реанімацію. Ни­ні водій перебуває у травматології з переломом стегна, дівчина у відділенні інтенсивної терапії, в неї підозрюють перелом черепа», — йдеться в тексті «33 каналу».

У поліції кажуть, що водій не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і врізався у дерево. Вадуться слідчі дії.

На Ютуб-каналі ДТП-НАРУШЕНИЯ ВИННИЦА є відео зіткнення «Хонди» з деревом:

 

Читайте також:

Фінал Міс Вінниця-2017: хто став володаркою титулу найкрасивішої дівчини

Уламки по всій дорозі та три побиті іномарки: розповіли подробиці ДТП на Василенка
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (190)
  • Leonid Vladimirovich Pereginec

    Надоела она ему.
  • Катя

    Хто знає,що зараз ними?
  • Влад Бойко

    Судя по машине на фото, скорость была за 100, возможно ещё был не трезв...
  • Валерий. Мостовий.

    Через таких мажорчиків і багато страдає невинних людей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up