Важливе за тиждень. Найцікавіші новини від 8 по 15 лютого, які ви могли пропустити

Важливе за тиждень. Найцікавіші новини від 8 по 15 лютого, які ви могли пропустити
  • Зібрали найбільш ґрунтовні та цікаві матеріали, які ми написали впродовж минулого тижня.
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» від 8 лютого до сьогодні.

Понеділок, 8 лютого

«Якщо я покажу зуби, то вам це дуже не сподобається», — колишній СБУшник до водія «швидкої»

Суд відклав вже друге засідання у справі щодо ДТП за участю позашляховика «БМВ Х5» та «швидкої». Що знову завадило слуханню?

Відео дня

Публікуємо також телефонну розмову, яку записав водій «швидкої» наступного після ДТП дня. У ній водій позашляховика погрожує йому та його дружині. Що каже у своє виправдання?

Ця справа, нагадаємо, набула розголосу у Фейсбуці. Там вінницькі активісти почали писати про ймовірний тиск на суд та слідчі органи з боку екс-працівника Служби безпеки України, який керував позашляховиком.

Обидвоє водіїв своєї провини не визнають, однак кермувальник швидкої переживає, що у разі визнання його винним, він буде змушений ремонтувати авто за власні кошти, яких у нього немає. Читати далі...

 

Вівторок, 9 лютого

Де дешевше? Порівняли вартість поїздки у вінницьких службах таксі

Де дешевше? Порівняли вартість поїздки у вінницьких службах таксіУ Вінниці є десятки служб таксі, ми ж виокремили у наш список десять з них і порівняємо ціни та послуги, які вони надають. Для себе ми склали умовний маршрут: Будинок офіцерів — ринок «Урожай». На такий маршрут і будемо дізнаватися вартість.

Звісно, що у час пік чи коли на вулицях міста затори, вартість буде відрізнятися. Також дізнаємося, що пропонують своїм клієнтам служби таксі. Читати далі...

 

Середа, 10 лютого

Справа ДТП за участю водія «швидкої» та колишнього СБУшника. Що нового дізналися в суді?

У мережі активно обговорювали аварію, в яку потрапив водій карети «швидкої» та екс-працівник Служби безпеки. Останньому активісти приписують тиск на слідство та суд. На перехресті тоді не розминулися «швидка» Citroen 2020 року та BMW Х5 2006 року. Аварія обійшлася без потерпілих, обидві машини зазнали трощі, а жоден з водіїв не визнав своєї провини.

Кермувальник швидкої переживає, що у разі визнання його винним, він буде змушений ремонтувати авто за власні кошти, яких у нього немає. Читати далі...

 

Четвер, 11 лютого

«Тут водне плесо майже 70 гектарів». На аукціон виставили найбільший в області ставок

«Тут водне плесо майже 70 гектарів». На аукціон виставили найбільший в області ставокОбидва водні об’єкти розташовані за межами населених пунктів. Тому ними розпоряджається обласна державна адміністрація (ОДА). Саме ця структура організовує торги в особі департаменту агропромислового розвитку. Нагадаємо, що тепер в оренду передають одночасно і земельну ділянку, на якій знаходиться водне плесо. Відповідно, платити доведеться і за землю, і за воду.

За інформацією названого департаменту, цього разу на аукціон пропонують два ставки — у Барському і Чечельницькому районах. Читати далі...

 

П'ятниця, 12 лютого

Ціна на проїзд у Вінниці росте, а комфорт — ні. Як це змінити?

Перевізники 2 лютого заявили, що потребують збільшення тарифу. Через карантин пасажирів стало менше, а з 2021 року суттєво зросли ціни та податки. Тому по старій ціні возити не можуть і пропонують підняти плату за проїзд до 12 гривень.

Експерти, в свою чергу, наголошують, що здорожчання тарифу має об’єктивні причини, бо пасажирів громадського транспорту через локдауни справді стало менше. Але, через непрозорість даних, розрахунки нового тарифу важко перевірити: маршрутники досі збирають готівку і тільки вони знають дані про пасажиропотік та свої витрати на утримання авто.

По суті, підвищення покликане покрити збитки від карантинних обмежень і навряд чи покращить сервіс. Тобто вінничани продовжать їздити в подекуди незручних, переповнених «богданчиках» і «спрінтерах». Це може змінитись, якщо влада у Вінниці почне купувати в перевізників «транспортну послугу». Читати далі...

 

Субота, 13 лютого

ВІН І ВОНА. Вінницькі знаменитості розповідають про першу закоханість і справжнє кохання

ВІН І ВОНА. Вінницькі знаменитості розповідають про першу закоханість і справжнє коханняУ День святого Валентина багато вінничан намагаються порадувати своїх других половинок, підносячи романтичні подарунки та кажучи найкращі слова в усьому світі. З нагоди свята ми вирішили розпитати вінницьких зірок про найбільш пам'ятні й трепетні моменти життя — перше кохання, перше побачення. І, звісно, що для них значить «справжнє кохання»?

Ці пари вважаються одними з найвідоміших і популярних у Вінниці та у світі українського шоу-бізнесу. За ними стежить преса і прихильники. До Дня Святого Валентина вінницькі зірки розповідають про свої перші почуття та історії зустрічі справжнього кохання. Читати далі...

 

Неділя, 14 лютого

Неодружена і незаймана в 30+. Вінничанка розповіла, як минає День закоханих, коли ти одинока

Сьогодні у світі відзначають День святого Валентина. Закохані пари проводять цей день разом. А як він минає у одиноких людей? Про це читачам 20minut.ua розповіла вінничанка Ольга.

Ользі 34 роки. За весь цей час у неї ніколи не було хлопця. Не було ні в якому плані. Вона про це не часто розповідає тому, що не хоче привертати до себе увагу.

— Так, це дуже дивує людей, коли я кажу, що досі цнотлива, — каже Ольга. — Одразу летить море запитань. Читати далі...

 

Читайте також:

Аварія з поліцією, заметені дороги та замерзлі собаки: важливе за 13 лютого на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up