Де дешевше? Порівняли вартість поїздки у вінницьких службах таксі

Де дешевше? Порівняли вартість поїздки у вінницьких службах таксі
  • У Вінниці є чимало служб таксі та, ймовірно, кожен час від часу користується їхніми послугами. 
  • Ми порівняли вінницькі служби таксі, щоб дізнатися, якою службою користуватися найзручніше та найдешевше. 

 

У Вінниці є десятки служб таксі, ми ж виокремили у наш список десять з них і порівняємо ціни та послуги, які вони надають. Для себе ми склали умовний маршрут: Будинок офіцерів — ринок «Урожай». На такий маршрут і будемо дізнаватися вартість.

Звісно, що у час пік чи коли на вулицях міста затори, вартість буде відрізнятися. Також дізнаємося, що пропонують своїм клієнтам служби таксі. 

Відео дня

Авеню 555-666

Тарифи у цій службі таксі різняться залежно від класу машини, яку ви хочете. Проїхатися на седані буде найдешевше. Є також «Стандарт» тариф, він трішки дорожчий. 

У таксі є власний додаток. У ньому, вказавши номер телефону, ви можете замовити авто онлайн. Зручно, що додаток показує вартість на всі послуги. Зокрема, у цій службі таксі є: грузові машини, авто технічної допомоги, авто з проводами, мінівени. Крім того, послуги доставки та передачі.

Вказавши наш маршрут: Будинок офіцерів — «Урожай», додаток показує у скільки це нам обійдеться. Економ-тариф — 56 гривень, універсал — 73, а мінівен — 87 гривень. 

Диспетчер цієї служби таксі пояснив, що мінімального тарифу наразі у них немає, вони можуть сказати приблизну вартість від точки А в точку Б. Тож, ми сказали наш умовний маршрут і орієнтовна вартість, за словами диспетчера, 54 гривні.

  • Контакти:  (0432) 555 40 0; (0432) 555 66 6; (063) 262 66 55.

Нове таксі

Додаток у цієї служби таксі теж є, щоправда, працює він повільно. З плюсів: на карті показано, як рухаються авто в реальному часі. 

У служби таксі є тарифи: стандарт, мінімальний тариф якого від 39 гривень; універсал — від 55 гривень; мінівен — від 65 гривень. Є також авто технічної допомоги — проїзд від 90 гривень. Є послуги драйвера, яка коштує від 117 гривень та буксировки — 80 гривень. 

Вартість проїзду за нашим маршрутом — 54 гривні (стандарт), 73 гривні (універсал) та 83 гривні (мінівен). Ми уточнили скільки буде коштувати проїзд за нашим маршрутом ще у диспетчерки. За її словами, орієнтовна вартість 60 гривень.

  • Контакти: (0432)  555-077.

Бліц-таксі

Як читаємо на офіційній фб-сторінці служби, у них є додаток Misto Taxi. У ньому теж є можливість відстежували можливості: обрати модель авто із запропонованих у додатку. Також є послуги: попереднього замовлення на встановлений час, безпечний супровід школяра до школи, вантажні перевення до 3,5 тонн. А також технічна допомога для авто. 

Вказавши у додатку наш маршрут, ми можемо подивитися вартість всіх тарифів та додаткових послуг. Так доїхати з Будинку офіцерів до «Урожая» в економ-класі буде коштувати орієнтовно 44 гривні. У стандарті — 46 гривень, а у комфорті — 58 гривень. Мінівен на шість осіб — 73 гривні. За попереднє замовлення доведеться доплатити 25 гривень, а за перевезення тварин — 15 гривень. 

  • Контакти: 559; 0432 555 444. 

Євро-таксі

У цієї служби таксі теж є авто різних класів, і теж є додаток. Про який дізнаємося з офіційного сайту служби. Процес реєстрації у всіх додатках орієнтовно однаковий: потрібно лише вказати номер телефону. 

Щодо тарифів, то їх є кілька: стандарт, комфорт, економ, супер-економ, мінівен, універсал. Додаткові послуги теж є. За супровід дітей доведеться заплатити 24 гривні, за автокрісло 18 гривень, а за перевезення тварин 24 гривні. 

Тож, вказавши наш маршрут, дізнаємося вартість. Супер-економ коштує від 33 гривень, економ — 39, стандарт — 42, комфорт — 54, а мінівен — від 69 гривень. 

  • Контакти: (0432) 555 888

LOVE таксі 

У цій службі таксі, як і у інших є можливість попереднього замовлення; вантажні перевезення; перевезення 5-8 пасажирів мінівенами; послуга «Драйв» та перевезення домашніх тварин. 

У служби таксі теж є додаток. У ньому відслідковувати авто онлайн не можна, проте розрахувати вартість можливо. Вказуємо наш маршрут і дізнаємося орієнтовну вартість. Стандарт коштує 43 гривні, універсал — 57, а мінівен — 66. Мінімальна вартість машини класу стандарт — 35 гривень, далі сім гривень/кілометр. 

  • Контакти: (0432)555-555; (067)999-08-08

Еко-таксі

Вирізняється ця служба тим, що всі автівки, які є автопарку служби, — еко-авто. Зокрема, Nissan Leaf. Тарифів у цій службі таксі лише два: по місту та «Драйвер» (якщо ви випили алкоголю і не можете керувати автівкою). 

Є можливість доставки, яка коштує 25 гривень. А за дитяче крісло доведеться доплатити 10 гривень. Тож, вказавши наш маршрут, додаток розрахував орієнтовну вартість поїздки. Доїхати з Будинку офіцерів до «Урожаю» нам обійдеться у 57 гривень. 

  • Контакти: 7737

Таксі «Лимон»

Замовлення у цій службі таксі приймаються цілодобово, а всі водії підприємства працюють на власних автомобілях. Сайт цієї служби таксі не працює, а додаток можливо встановити лише на Android. 

Як розповіла нам диспетчерка, мінімальний тариф у них — 15 гривень за посадку, далі — 9,67 по місту. Розрахувати, скільки буде коштувати дорога з Будинку офіцерів до «Урожаю» навіть приблизно диспетчерка нам не змогла. Тож, рахуємо самі за тарифом: 15 гривень за посадку і додаємо чотири кілометри дороги. Виходить 54 гривні.

  • Контакти: (0432) 555-900

Сервіси виклику авто

Сервіси виклику авто відрізняються насамперед тим, що вони працюють лише через додатки. Там можна дізнатися фіксовану вартість поїздки, а не орієнтовну. Можна вказувати й власну бажану ціну. У Вінниці їх працює кілька, розглянемо у скільки обійдеться наша поїздка, якщо замовляти її через ці сервіси. Звісно, вартість відрізняється у години-пік, час негоди чи заторів в місті. Ми ж шукаємо автівку в будній день, обід. 

Uklon

У додатку ми бачимо, що є кілька тарифів: лайт, AntiCOVID універсал та стандарт. 

Щоб доїхати з Будинку офіцерів до «Урожаю» недорого, потрібно обирати варіант «лайт», він коштує 50 гривень. AntiCOVID — це авто, які оснащені захисною плівкою між водієм і пасажиром теж обійдеться у таку ж ціну. А стандарт коштує 56 гривень. 

Мікроавтобус, наприклад, обійдеться за нашим маршрутом у 95 гривень. А послуга «Драйвер» у 172 гривні. 

Bolt

Машину комфорт у цьому сервісі нам пропонує за 69 гривень, а стандарт — за 56 гривень. Автівки у цьому додатку теж можна відслідковувати в онлайн режимі. А клієнти компанії можуть оплатити послуги водія не тільки готівкою, але і картою будь-якого українського банку.

Uber

Як читаємо у додатку, мінімальний тариф — 30 гривень, далі — 5,20 за кілометр. Наш маршрут обійдеться у 57 гривень за звичайним тарифом. Якщо ж ми хочемо їхати у більш комфортній машині, то доведеться заплатити 67 гривень. Мінімальний тариф комфорт-класу — 54 гривні. Є можливість запланувати поїздку. 

Sprut

Ще один популярний сервіс виклику таксі. Як читаємо на офіційному сайті, у них найбільший автопарк професійних водіїв та подача машини у 99% замовлень. За нашим маршрутом, стандарт коштує від 42 гривень, економ — від 39, а комфорт від 54 гривень. 

Опитування

А як якою службою таксі чи сервісом виклику авто найчастіше користуєтесь ви?

Читайте також:

Сукня, бенкет та ведучий: порахували, скільки коштує організувати весілля у Вінниці Порахували, які поштові перевізники доставляють посилки дешевше та швидше 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (75)
  • Igor Migunov

    838 или Форсаж, но они не заплатили за рекламу в статье
  • Elena Kuzmenko

    838
  • марина горобец

    838
  • Алена Алена

    838 справді найдешевші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up