В Україні виявили ще 833 людини з COVID-19. Зросла кількість хворих і на Вінниччині

В Україні виявили ще 833 людини з COVID-19. Зросла кількість хворих і на Вінниччині
  • За минулу добу в країні виявили 833 хворих на коронавірус, загальна кількість інфікованих зросла до 38 074 хворих.
  • Після зниження захворюваності на вихідних ростуть показники і нашої області: + 30 нових пацієнтів.
  • Однак в Україні вже є такі регіони, де за добу не виявили жодного нового хворого на ковід

За минулу добу кількість захворілих на коронавірус знов зросла: виявили 833 нових випадків, 314 людей одужали, а 23 хворих померли. Про це свідчить карта щодо поширення коронавірусу РНБО.

За добу найбільше нових випадків виявили у Львівській (240) та Закарпатській (103) областях. А у чотирьох областях: Хмельницькій, Запорізькій, Миколаївській та Херсонській за добу взагалі не виявили нових хворих.

Вінниччина також демонструє зростання показників: якщо вчора в нас виявили тільки 13 випадків, то нині — їх 30. При цьому за минулу добу 23 людини побороли хворобу та не зафіксовано жодної смерті від коронавірусної хвороби.

Відео дня

Загалом в Україні, з початку карантину, коронавірус підтвердили у 38 тисяч 74 людей. З них — 1035 пацієнтів померли від ускладнень, спричинених COVID-19, а 16 956 людей одужали.

 

Вінницька область, нагадаємо, стала регіоном, де можна послаблювати карантин.


 

Читайте також:

Від «Гостевії» до «Берлоги». Ми перевірили, як дотримуються карантину в ресторанах

Адаптивний карантин: Кабмін опублікував оновлені правила, які діятимуть до 31 липня

Голова ОДА Сергій Борзов хоче перевезти медиків «швидкої» в будівлю на Арабея

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Tatiana Timofeeva

    Ваше издательство надо закрыть
  • Ірина Чорна

    Чому влада лише рахує кількість померлих і хворих людей? Така інформація неповна і викликає паніку серед населення. Де можна дізнатися, скільки серед померлих від COVIDу людей перебували у 2020 році за кордоном, а який відсоток заразились від них вже в Україні? В яких ситуаціях (у відсотках) заражаються люди: від родичів, що були за кордоном, від колег на роботі, в транспорті, на корпоративах, на вулицях, в магазинах, в лікарнях?  Чи взагалі відбувається такий аналіз? Якщо так, то повідомте, зорієнтуйте людей і вони зроблять  правильні висновки, а не будуть ображати один одного. Розбавляйте страшні цифри позитивом: в Харкові люди, що одужали від ковіду, здають кров для одержання імуноглобулінів (антитіл).
  • ольга марущак

    У людей миллион проблем, ау вас вирус который убивает самую безопасную категорию 60*вы серьёзно?????????
  • ольга марущак

    Прекратите этот идиотизм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up