В четвер дев’ять годин деякі мешканці Вінниці сидітимуть без світла

В четвер дев’ять годин деякі мешканці Вінниці сидітимуть без світла

Людям радять  розпланувати час користування електроприладами. Так мешканці зможуть якнайменше відчути незручність.

Завтра, 16 березня 2017 року, планові відключення світла торкнуться однієї вінницької вулиці. 

Як повідомляють на сайті ПАТ «Вінницяобленерго»,  в четвер через розчистку траси знеструмленою буде вулиця Магістрацька. Там не буде світла з 8 до 17 години.

У  відомстві вибачаються за незручності.

Відео дня

Де та коли відключатимуть електроенергію в цьому місяці дивіться в матеріалі «Графік планових відключень світла на березень  у Вінниці».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Шановна автор, я вже багато разів писав про те що той  «Графік планових відключень світла на березень  у Вінниці» від обленерго НІКОЛИ не виконувався. Раджу Вам у вказаний Вами час самій  завтра дістатись на вказану Вами вулицю, щоб впевнитись що НІЯКОЇ там розчистки НЕ БУДЕ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up