У Вінниці в четвер запланували відключення гарячої води (Перелік адрес)

У Вінниці в четвер запланували відключення гарячої води (Перелік адрес)
  • У Вінниці відключають гарячу воду. Перелік адрес, де в четвер, 9 липня, монтують мережу, оприлюднили на сайті «Вінницяміськтеплоенерго».

Відповідно до комплексного плану робіт в міжопалювальний період у липні відключать гарячу воду. Комунальники попереджують, що можливе незначне відхилення від графіку в зв’язку з технічними причинами.

У зв’язку з проведення аварійних робіт на мережі по вул. В. Порика тимчасово призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання на  наступні будинки:

  • вул. В. Інтернаціоналістів, 1, 2, 10, 14, 16,
  • вул. Келецька, 104, 106, 108, 110, 112, 114, 118, 120,
  • вул. М. Ващука,  9, 11, 13, 13а, 15, 19 (роботи продовжуються сьогодні протягом дня).

Також у зв’язку з проведення аварійних робіт на мережі по вул. Келецька, 78 тимчасово призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання.

Відео дня

Є адреси, на які вже тривалий час призупинено послугу з централізованого гарячого водопостачання у зв’язку з постійними витоками у внутрішньобудинкових  системах (дані проблеми мають ліквідувати управляючі компанії/ОСББ!). Це будинки за адресами:

  • вул. Замостянська, 31  (проблеми має ліквідувати ОСББ «Замостянська-31»),
  • вул. Кн. Коріатовичів, 172 (5 під’їзд)  (проблеми має ліквідувати ТОВ «ЖЕО»).

Можливе відхилення від графіку в зв’язку з технічними причинами. Також ймовірне проведення аварійних відключень у випадку виникнення аварійних ситуацій на мережах гарячого водопостачання.

 

Читайте також: 

Де у Вінниці запланували відключення гарячої води? Графік на липень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Kostia Borbolyk

    А можна повідомлення було розклеїти? Чи вони думають, що усі читають новини в інтернеті. Вулиця Ващука відключена з 18 червня, а сьогодні вже 10 липня. Я все розумію, неполадки, затримки і таке все буває, але інформувати вони також зобов'язані. А то на під'їзді так і висить папірець про те що з 18.06 по 7.07 не буде гарячої води.
  • Олег Мороз

    По Учительській гарячої води вже 4ри неділі немає, а планували на 2ві неділі відключити. Як тільки літо - ремонтують, і лиш опалювальний сезон ремонтують те саме! Питання, де нас обманюють?

    Торон Туй reply Олег Мороз

    Вас на майдане нае
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up