У Вінниці пес напав на господарку. Тварину застрелили поліцейські

У Вінниці пес напав на господарку. Тварину застрелили поліцейські

На Хмельницькому шосе люди стали свідками того, як собака напала на літню жінку. Вони викликали на допомогу поліції, а ті тварину застрелили.

Стався інцидент вчора, 30 липня, близько 16:30.

— Інспектори отримали виклик про нанесення тілесних ушкоджень з приватного домоволодіння на Хмельницькому шосе. Прибувши на місце події, патрульні побачили, як у дворі будинку собака кусає літню жінку. Біля подвір’я на той момент уже зібрались сусіди, які й викликали поліцію. Охоронці порядку дістали табельну вогнепальну зброю та здійснили 4 постріли, аби знешкодити собаку. Після цього патрульні кинулись перев’язувати жінці стікаючу кров’ю руку, — пише у фейсбук Патрульна поліція Вінниці.

Жінка чекаючи медиків втрачала свідомість. Її медики, що прибули на виклик, забрали до лікарні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олексій

    Как то так, оні жє умнєє нас, пачему в прриют планєта не забралі бєдную собачку?
  • Богдан Пупкин

    А это еще раз доказывает что никто еще не научился разговаривать с псом на одном языке даже если он прожил у хозяина очень много лет. Собака остается животным  поведение которого можно лишь предположить! А если бы та тварюка выбежала во двор например где играли дети?  Уважаемые зоофилы скажите пожалуйста сколько должно произойти подобных случаев что бы до  вас дошло ???    Охраняет пес  участок или частный дом, будьте добры  на цепь и регулярно проверять её состояние, выходите гулять на улицу  обязательно поводок, намордник и пакеты для гав...на!  В противном случае, вспомните мое слово, дойдет до того что уже не гос службы будут травить а сами жильцы домов будут кооперироваться и устранять подобных тварей ну а их дибильным хозяевам нужно будет чаще бегать в трам пункты!
  • З.А.Глядач

    Та як вони посміли стріляти у "нещасну собачку"? Вона ні в чому не винна,ця жінка сама напала і собачка змушена була "захищатися".

    Потрібно негайно створити "петицію" з вимогою покарати поліцаїв та надати допомогу рідним та близьким покійної!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up