Чи підтримали б ви послаблення карантину як в Черкасах? ОПИТУВАННЯ

Чи підтримали б ви послаблення карантину як в Черкасах? ОПИТУВАННЯ
Черкаси сьогодні, 4 травня. Скрін з відео 1+1.
  • Перше місто в Україні, яке вирішило раніше послабити карантин, це Черкаси. 
  • Черкащан таке рішення розділило на дві групи: за та проти.
  • Вінниця ж послаблювати карантин буде разом з усіма — з 11 травня.

Рішення про послаблення карантину раніше чим це прийняв Кабінет міністрів озвучив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Місцева влада дозволила працювати магазинам продуктів, будматеріалів, канцтоварів, квітів, майстерням з ремонту одягу, салонам краси, ринкам та терасам ресторанів. Також дозволили відвідувати парки, спортмайданчики та атракціони. 

Однак, все не сталося так. Поліція і далі штрафує порушників карантину. Тому не всі заклади прийняли рішення відкриватися, але бізнесмени за послаблення карантину.

Тим часом, частина черкащан залишається вдома та вважає, що ще зарано. Місто розділилося. І хоча деякі магазини та кафе все ж закриті, прогулянки парком черкащанам стали доступніші раніше усіх.

Відео дня

До речі, через таке рішення міської ради Черкас поліція відразу відкрила кримінальне провадження, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що мер «загрався», а президент Володимир Зеленський навіть передав Бондаренку «привіт» через своє відеозвернення. 

Знайшлися і прихильники такої ідеї. Це Мукачево та Дніпро. На бік Бондаренка стали і мери Львова та Івано-Франківська.

Опитування

Чи хотіли б ви щоб Вінниця також раніше послабила карантин?

 

Читайте також:

В Україні понад 12 тисяч випадків COVID-19, з них 303 летальних (НАЖИВО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (313)
  • Ирина Павлюк

    Поддерживаю!!!! Сколько людей остаосталось без работы. Почему одни заведения работают и для них закон не писан, а другим нельзя работать.
  • Tatiana Timofeeva

    Підтримую
  • ОБА НА

    Мабуть це друг бацьки. А там зараз жуть. От і думайте
  • Radbul

    Так!!! Мер Черкас правий!!! Якщо карантин то для всіх, якщо ні, то карантин скасувати, якщо карантин то обовязково платити зарплату з резервного фонду. Так!!! Я підтримую послабленя  а то і скасування карантину
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up