Смертельний відпочинок: на Вінниччині втопився чоловік, рятуючи дружину

Смертельний відпочинок: на Вінниччині втопився чоловік, рятуючи дружину

У Калинівському районі Вінницької області рятуючи жінку, у Південному Бузі втопився її чоловік. Рятувальники розказали моторошні подробиці.

У суботу, 26 травня 2018 року, близько шостої години вечора у Південному Бузі в селі Слобідка втопився 49-річний чоловік. Про це повідомляють у прес-центрі рятувальної служби «101».

— Місцевий житель разом зі своєю 46-річною дружиною відпочивали на природі. Близько 17:30 жінка почала раптово тонути. Рятувати її став 18-річний відпочивальник, який знаходився неподалік. На допомогу хлопцеві також кинувся чоловік потопаючої, який у той час знаходився на березі, — розказують рятувальники.

У результаті жінку вдалося врятувати.

Відео дня

На жаль, сам чоловік втопився.  У неділю вранці водолази підняли тіло з дна Південного Бугу на берег.

Нагадаємо, на Вінниччині під час купання втопився 11-річний хлопець. 

Рятувальники звертаються до жителів області з вимогою бути обережними під час відпочинку на воді й суворо дотримуватися відповідних правил поведінки.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Задунайский Торонтуй

    ==відпочивальник

    заценил.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:00 Цілує орден сина… Очільник ОВА вручив родинам Захисників почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up