Смертельна пожежа на «Масложирі». Евакуювали 35 вінничан, є загибла

Смертельна пожежа на «Масложирі». Евакуювали 35 вінничан, є загибла
Фото взяте для ілюстрації з відкритих джерел

Цієї ночі, 22 березня 2019 року, у Вінниці сталася масштабна пожежа у п’ятиповерхівці. На жаль, під час пожежі загинула людина.

— О 00:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Волошковій (район "Масложир") в Вінниці сталося загоряння в одній із квартир п'ятиповерховогожитлового будинку. До місця виклику було направлено два екіпажі рятувальників , —  розказують у прес-центрі відомства.

Бійці ДСНС з'ясували, що горить квартира на третьому поверсі. На жаль, в ході розвідки в одній із кімнат рятувальники виявили тіло людини без ознак життя. Загиблою виявилася 44-річна власниця квартири.

З верхніх поверхів будинку вивели на свіже повітря 35 жителів.

Відео дня

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте також:

Пожежа в Олексіївці: співмешканець підпалив будинок, у якому були двоє дітей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Nataliya Dybvadskog

    Bidolaxa... zalishilosj 2 ditok. Zemlja pyxom. Spivtshyvannja ditkam ta rodini. 😢😢😢💔🥀🥀🥀🥀
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up