Реконструкція площі Гагаріна та проспекту Космонавтів немає ніякої користі?

Реконструкція площі Гагаріна та проспекту Космонавтів немає ніякої користі?

Вінничани вважають, що останні мегамасштабні реконструкції не приносять жодної користі людям. Що пропонують натомість, читайте далі.

«Яка користь людям від реконструкції площі Гагаріна та проспекту Космонавтів-ніякої. Робіть дійсно потрібні місту і кожній людині справи, наприклад, вкрай необхідні підземні переходи біля Центрального ринку та залізничного вокзалу», - пише Валентин Мельник в тексті петиції «Корисні справи».

Петицію вінничанин виклав на сайті вінницької міської ради 30 грудня 2016 року. Станом на 6 січня петицію підписали 8 осіб з 350 необхідних.

Підземний перехід на кругу біля залізничного вокзалу пропонує встановити і вінничанин Сергій Меліховський.

Відео дня

«Пропоную реконструювати круг біля жд вокзалу та обладнати підземними переходами. Це дасть змогу зменшити затори по вул. Коцюбинського», - йдеться в тексті петиції, автором якої є Меліховський.

Станом на 6 січня 2017 року петицію підписали 45 людей з 350 необхідних.  До кінця збору підписів залишилось три дні. Петицію можна підписати ТУТ.

Читайте також: Як зміниться Вінниця в 2017 році? Дитсадки, Космонавтів-3, цвинтар
 

.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • m8s mini

    Краще нехай з островом Кемпа щось зроблять , нiж чергове безглуздя вигадувати
  • Anonymous

    Аби позбутись заторів, треба баригам з базару заборонити паркувати свої відра, облаштувати парковки. Підземний перехід-не вихід. Ну на Гагаріна на багато ліпше стало їздити, нічого не роздовбано, поки норм. Під своєю петицією міг написати іще, щоб тобі ремонт в квартирі зробили. На даний час, Вінниці потрібні маштабні проекти, а це мости, естакади розвязки чи навіть тунелі. За цим майбутнє
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up