Окупанти вночі обстріляли Вінниччину дронами-камікадзе. Жертв немає

Окупанти вночі обстріляли Вінниччину дронами-камікадзе. Жертв немає
Цієї ночі на Вінниччині знову є влучання в об'єкт критичної інфраструктури (фото ілюстративне)
  • В ОВА повідомили про влучання в об'єкт критичної інфраструктури у Вінницькій області.
  • З наших джерел, атакували дронами-камікадзе село, що знаходиться 15 км від Вінниці.

Сьогодні, 11 листопада, вночі на Вінниччині оголосили повітряну тривогу.

За інформацією голови Вінницької ОВА Сергія Борзова, знову є влучення в один із об’єктів критичної інфрастуктури Вінницької області.

— Жертв нема. Працюють рятувальні служби, — додає Борзов.

Відео дня

Додамо, що повітряну тривогу оголосили о 2.22 та повідомили про відбій о 3.55.

Окупанти обстріляли Вороновицьку громаду

Як нам стало відомо з наших джерел, атакували дронами-камікадзе село Гуменне.

— Ніч в громаді була неспокійною, росія прагне нашого знищення! Нас вже не залякати! Допомагаймо тим, хто потребує допомоги! Не нехтуємо сигналами повітряної тривоги! Слава Україні! Слава ЗСУ! — написав голова Вороновицької громади Олександр Ковінько.

У Києві сьогодні застосовуються екстрені відключення у значних обсягах через нічні атаки окупантів на енергооб’єкти України — про це повідомив гендиректор субхолдингу ДТЕК Yasno Коваленко.

Наразі інформації для Вінниччини немає. Але ми радимо вінничанам зарядити мобільні телефони та бути готовими до відключень світла.

Україна під атаками окупантів

З 10 жовтня, Україна знаходилася під атаками російських терористів. Були вибухи в Києві, у Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі також було чутно вибухи. Також декілька вибухів сталися у Львові та області — у Львові в окремих районах зникло світло. На Вінниччині спрацювала ППО.

17 жовтня також були вибухи на Вінниччині. Росіяни влучили в електростанцію

 

Вибухи на Вінниччині: росіяни влучили в електростанцію

19 жовтня повітряну тривогу оголосили о 12.51. За годину після її оголошення місцеві мешканці чули звуки, схожі на вибухи. Перші вибухи на Вінниччині почули о 13.56, повторні — о 14.02.

Як інформують Повітряні Сили, одну ракету знищено винищувальною авіацією, одну зенітним-ракетним підрозділом у зоні відповідальності Повітряне командування «Центр» на Київщині та Вінниччині. Ще дві ракети — збито протиповітряною обороною Сухопутних військ на Чернігівщині

Нагадаємо, 10 жовтня, Україна знаходилася під атаками російських терористів. Були вибухи в Києві, у Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі також було чутно вибухи. Також декілька вибухів сталися у Львові та області — у Львові в окремих районах зникло світло. На Вінниччині спрацювала ППО.

російські війська бомблять Україну. Повідомлення про вибухи та роботу ППО надходять з різних областей. Енергетичні цілі на Вінниччині потрапили під обстріл ворога 

Впродовж кількох наступних днів, нагадаємо, Укренерго знадобиться додаткове обмеження електроспоживання. Це дасть можливість ремонтним бригадам відновити електромережі і якомога швидше забезпечити знову надійне енергопостачання.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

На Вінниччині вводять погодинні відключення світла. Що відомо?

Зима близько: у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин

Якщо вимкнули світло. Шість способів, як зарядити мобільний телефон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ruth Wilcox

    🇺🇦 Українці та біженці подайте заявку на матеріальну підтримку сьогодні разом із проектом Uappl.

    Перейдіть до  >  https://s.uappl.org/90reco1251

    На відміну від багатьох інших організацій, допомога надходять напряму від донора до того, хто запитує.

    Щоб отримати більш детальну інформацію та надіслати прохання, натисніть на  >> https://s.uappl.org/90reco1251

keyboard_arrow_up