Президент Петро Порошенко звільнив голову району на Вінниччині

Президент Петро Порошенко звільнив голову району на Вінниччині

Голова Погребищенської районної державної адміністрації, що на Вінниччині, подав заяву про звільнення.

Президент України Петро Порошенко підписав наказ про звільнення Івана Вінника з посади голови Погребищенської районної державної адміністрації Вінницької області, йдеться у повідомленні прес-служби Президента України.

У документі вказано, що голова РДА подав заяву про звільнення.

Варто зазначити, 5 серпня 2015 року президент України Петро Порошенко призначив на посаду голови Погребищенської районної державної адміністрації Вінника Івана Васильовича.

Відео дня

Нагадаємо, президент України підписав указ про відкликання українських представників зі статутних органів СНД.

Читайте також:

Президент Порошенко призначив п’ять суддів у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Бондарук

    починається підготовка до виборів)
  • Иванов Иван

    Разыскивается Украина. Возраст 26 лет. В феврале 2014 вышла в ЕС и не вернулась. Была одета в вышиванку, желто-голубые кружевные труселя, на голове - кастрюля. Страдает суицидальными наклонностями, галлюцинациями, манией величия, и отсутствием памяти, склонна к клептомании и попрошайничеству. Убедительная просьба! Кто найдет : шлите её нах@ @  подальше и никуда не звоните! Уставшие соседи.

    Юрий Бондарук reply Иванов Иван

    Daily reply Иванов Иван

    заблудился ?

    Иванов Иван reply Daily

    да при меченом блуканул сейчас и ванги не надо вижу все
  • Daily

    нет денег нет проблем
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up