Поліцейські перевіряють, чи дотримуються вінничани самоізоляції

Поліцейські перевіряють, чи дотримуються вінничани самоізоляції
  • На Вінниччині поліцейські перевіряють дотримання громадянами, які наразі хворіють на Covid-19, режиму самоізоляції. Більшість дотримується правил та сидить вдома.

Нині в області близько 27 тисяч людей, які перебувають на самоізоляції. Вони хворіють на коронавірус у легкій формі. Минулої доби правоохоронці перевірили близько 1 400 хворих.

— Поліцейські навідуються до хворих за місцем їх проживання. Телефонують і, щоб пересвідчитись, що людина дійсно знаходиться вдома, поліцейські просять її підійти до вікна, — кажуть у відділі комунікацій поліції вінницької області. — Більшість мешканців області проявляють соціальну свідомість та не порушують режим самоізоляції.

Від початку карантину поліцейські склали 83 адміністративних протоколи на порушників карантину. За правопорушення загрожує штраф до 34 тисяч гривень.

Відео дня

— Прохання до громадян, які володіють інформацією щодо порушення умов самоізоляції особами, що хворіють на Covid-19, повідомляти поліцію за телефоном 102, — просять правоохоронці. — Поліцейські закликають мешканців Вінниччини бути свідомими, дотримуватись встановлених карантинних обмежень, адже це допоможе зупинити швидке поширення небезпечного захворювання.

 

Читайте також:

Стрілянина на Зулінського. Вінничанин намагався вирішити конфлікт за допомогою пістолета

Засудили 33-річного чоловіка, який забив свою матір. Скільки дали нелюду?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Наташа Очеретна

    Ну це вже смішно!!!! Хворі іздять до лікаря в міському транспорті і що????
  • Валентина Трунова.

    Гарна робота для поліції,тоді нехай сімейні лікарі ловлять злочинців,поки правоохоронці так зайняті.
  • Иннеса Комарова

    Даммммм, а чому вони не пішли на відкриття KFC?
  • Вадим Шарагов

    До мене забули зайти.🤣
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:01 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up