Після виїзного засідання Міністр Остап Семерак розповів про результати

Після виїзного засідання Міністр Остап Семерак розповів про результати
Після закінчення виїзного засідання Кабінету міністрів України в Вінниці, до преси вийшов Міністр Кабінету міністрів України та розповів про результати робочої поїздки та самого засідання

Остап Семерак зупинився на деяких питаннях розглянутих на засідання та доніс їх суть до представників преси.

 - Був схвалений проект закону про засади державної регіональної політики, - розповів Семерак. - Він визначає принципи та засади формування і провадження політики розвитку регіонів. Він діятиме на підсилення імплементації в Україні децентралізації влади та застосування в цих питаннях європейських стандартів.

Також Семерак розповів про створення "Кримського дому".

Відео дня
>  - Цей дім буде переданий Кримсько-татарському Меджлісу та Раді Церков та громадським організаціям для задоволення їхніх статутних потреб, - сказав Семерак. - В неділю вшановуватиметься день коли кримсько-татарський народ депортували з їхніх земель. Українська влада підтримує несправедливо депортованих кримських-татар, особливо коли анексований Крим Росією.

На завершення Остап Семерак підсумував про центр адміністративних послуг "Вінниця".

 - Прийнято рішення і надано дорeчення міністерствам та під координацією їхніх зусиль віце-прем'єром Володимиром Гройсманом, - каже Семерак. - Впровадити аналогічні системи по всій Україні.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
  • Anonymous

  • Anonymous

    Бронетехника, укрепленные блок посты и десятки вооруженных людей в камуфляже. На объездной дороге Одессы продолжают сооружение многочисленных укреплений. Под флагами Украины — нацгвардия и боевики "Правого сектора". Сбежавшего экс-руководителя МВД Дмитрия Фучиджи, который во время беспорядков стоял за спинами карателей, новые власти ищут, похоже, даже меньше чем тех, кого Киев уже назначил виновными. Студент Роман был второго мая в Доме профсоюзов и чудом остался жив. На следующий день, как и других горожан его арестовали на двое суток. А теперь в Одессе начались преследования: Романа продолжают вызывают на допросы, только не как потерпевшего, а в качестве обвиняемого. "Сначала арестовали, потом отпустили, затем снова постоянно начали выдергивать на допросы. Даже и не знаю, что происходит", — сокрушается Роман. Известный в Одессе журналист и музыкант Дмитрий Иванов был жестоко избит и буквально истерзан в день трагедии боевиками "Правого сектора". Некоторые его друзья теперь входят в общественную комиссию по расследованию. После второго мая жизнь Одессы резко поменялась: до сих пор не прекращаются панихиды по убитым, город, буквально, опустел, и в каждом дворе все разговоры о трагедии. Это видео Максим Никитенко снял за несколько минут до своей гибели. Буквально, перед смертью он успел позвонить жене и попрощаться. В документах проведенной государственной экспертизы ничего не сказано о многочисленных увечьях. В справке говорится лишь о падении с высоты. Детали расследования не сообщаются даже родственникам. Истинные данные о причине смерти горожан теперь уже официально замалчиваются. По данным общественников, которые ведут собственное расследование, боевики применяли в Доме профсоюзов отравляющий газ. Спустя две недели после трагедии в бюро судебно-медицинской экспертизы продолжает находиться несколько неопознанных тел горожан, погибших в результате карательной операции боевиков. Общественные организации города продолжают составление предварительных списков пропавших без вести второго мая. Обвинения Киева, что горожане, которых боевики убивали в присутствии милиции, это якобы диверсанты, новый глава МВД области все-таки опроверг. Все погибшие — это одесситы. "Все погибшие являются жителями Одессы. Двое, как стало известно, из области. Никого из Приднестровья среди погибших нет", — признает назначенный глава МВД Одесской области Иван Катеринчук. Возле города продолжает стягиваться тяжелая техника. Впрочем, так называемых правоохранителей майдановского режима жители города здесь замечают не впервые: в оздоровительных центрах дислоцируется от двуххсот до пятисот боевиков.
  • Anonymous

    як я зрозумів попизділи про то чого уже немае
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up