Після поїздки до Межгір’я у вінничанина можуть забрати права

Після поїздки до Межгір’я у вінничанина можуть забрати права
Позбавлення прав на термін від трьох до шести місяців загрожує вінничанину Анатолію Почтару. 29 грудня він взяв участь в київському автомайдані, під час якого активісти навідались до Віктора Януковича у Межгір’я.

- Шостого січня до мене додому прийшли троє представників Державтоінспекції, до речі це був вже другий їх візит, під час першого я був в Києві, і тоді про те, що мене немає вдома представнику Державтоінспекції повідомила моя старша донька, а потім і дружина. Але незважаючи на це він ще довго продовжував дзвонити у дзвоник. Я б на місці дружини викликав міліцію, але вона розгубилася. Думаю, це один із способів тиску – через рідних, - розповідає Анатолій Почтар. – А шостого січня вони прийшли вдруге. Я виявився черговим водієм, якого брехливо звинувачено в адмінпорушенні, якого я не вчиняв.
За його словами, приводом для складання рапорту стало те, що він наче б то не зупинився на вимогу інспектора ДАІ.
- Але причиною думаю було те, що я взяв участь в поїздці до президента у Межгір’я. Він абстрагувався, думає що все добре і спокійно. Ми ж хотіли показати, що насправді все не так добре і люди незадоволені, в тому числі і його правлінням, - каже чоловік. – Але повернемось до рапорту. Так от насправді, мене ніхто не зупиняв. Більше того, в рапорті сказано, що подія наче б то мала місце в селі Нові Петриківці. Але моєї машини там навіть не було. Ми її залишили на під’їзді і далі йшли пішки. Є свідки які це бачили, а також відео.

Тим часом як повідомили в Державтоінспекції Вінницької області, додому до Анатолія Почтаря приходили через те, що отримали рапорт з Києва.

- Нам надійшов рапорт про те, що у відповідному місці інспектор зупиняв авто цієї людини, але водій вимогу зупинитися не виконав, - каже начальник сектору профілактичної роботи обласного управління Державтоінспекції Володимир Мотичко. – Оскільки цей рапорт надійшов до нас, ми зобов’язані з цією людиною зустрітися і скласти на неї адміністративний протокол. Далі рішення має прийняти суд. Чоловіку загрожує або штраф від 153 до 180 гривень, або позбавлення водійського посвідчення на термін від трьох до шести місяців.

Відео дня
> - Я не здивуюсь, якщо суд відбудеться навіть без моєї участі, - каже Анатолій Почтар. – Хоча рапорт який склав інспектор не є підставою для адмінпереслідування.  Вони повинні були скласти протокол одразу, зупинити, якщо, як вони кажуть я не зупинявся, та влаштувати переслідування. Або ж зупинити на наступному посту, але аж ніяк не оформляти документи заднім числом. Але я знаю, що я такий не один. За активних учасників автомайдану взялися досить серйозно. А на організаторів поїдки до маєтку Захарченка взагалі відкривають кримінальні справи. Разом з тим, незважаючи на це, завтра, в суботу, 11 січня, ми організовуємо вінницький автомайдан, який пройде під гаслами «Ні - поліцейський державі», «Ні – свавіллю ДАІ». Плануємо заїхати і до Державтоінспекції, хоча думаємо, що вони чинитимуть протидію. Але знаєте, навіть, якщо заберуть права, Вінниця досить компактне місто, завжди можна пересісти на велосипеди або навіть і піти пішки, навіть додому до наших інспекторів. Чому б ні? Вони ж до нас додому ходять.

Завтрашній автопробіг організовують окремо від організації «КолоВорот». Планується, що їх колона заїде до Вінниці 18 січня.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    А причому тут Столяров?
  • Anonymous

    Вусате сцикливе хамло,яке "прикривається" відеокамерою.
  • Anonymous

    Угу. И подставить другого человека.
  • Anonymous

    С наглым фейсом сказать что машину я давал в аренду по усному договору на 2 дня и ничего не знаю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up