Підприємці не встигали чистити тротуари від снігу й за це отримали приписи

Підприємці не встигали чистити тротуари від снігу й за це отримали приписи
  • Вінницю засипало снігом. Рух ускладнений не лише на дорогах, а й тротуарах.
  • Муніципальна варта перевірила за день 502 об'єкти, понад 200 з них — не почистили сніг.

Перевірки здійснювалися на предмет прибирання територій загального користування від снігу та льоду. Про це у фейсбук пише Муніципальна варта м. Вінниця.

— За сьогодні, внаслідок різкої зміни погодніх умов, інспектори муніципальної варти перевірили понад 502 різноманітних територій нашого міста, надали 227 приписи за невжиття протиожеледних заходів, — йдеться у повідомленні. — Власне, 165 приписів з загальної кількості отримали управлінські компанії за невчасне прибирання снігу та 62 приписи надано фізичним особам - підприємцям. 

Пишіть у коментарях, де цього дня був не почищений тротуар чи де було слизько. 

Відео дня

До речі, через складні погодні умови, нагадаємо, на двох трасах Вінниччини обмежили рух для автобусів та вантажівок.

До снігових пасток цієї ночі потрапило чотири автомобілі, серед яких карета швидкої медичної допомоги, а по місту протягом дня 8 лютого сталося ряд ДТП.

 

Читайте також:

Чи справляються комунальники з розчисткою доріг від снігу? ОПИТУВАННЯ

Мороз, хуртовина та сильний вітер. Вся Україна у «жовтій» погодній зоні

«Не лякайтесь — це Вінниця». У громадському транспорті «випав сніг»

Обмежили рух для вантажівок. Які дороги закрили та де майданчики для відстою

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергій

    А хто отримає приписи за не розчищені дороги
  • Ruslan Fawkes

    Козли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Захист від бойових дронів: нові рішення та партнерство (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up