Під час трагедії 2 травня в Одесі загинув вінничанин

Під час трагедії 2 травня в Одесі загинув вінничанин
В Одесі, 2 травня, під час пожежі в будинку профспілок загинув вінничанин. Крім нього та жителя Миколаєвської області всі решта виявились жителями Одеси та області.

Трагедія сталася після того, як між сепаратистами і проукраїнськими активістами виникли сутички. Після стрілянини сепаратистів загнали у будинок Профспілок, який через деякий час зайнявся.
- З 48 загиблих шестеро загинуло від куль, 32 людини вчаділи від пожежі, десятеро розбилось, коли вистрибували з вікон. Серед загиблих  -  7 жінок і один неповнолітній. Всі вони – окрім жителя Миколаївської області та Вінниці виявились мешканцями з Одеси та області. Особи трьох загиблих досі не встановили.
Інформація про те, що серед загиблих були жителі Придністров’я, не підтвердилась. Не знайшли на місці події експерти й слідів спеціального газу та вибухової речовини,- сказав на прес-конференції начальник головного управління МВС України в Одеській області Іван Катеринчук, повідомляє РБК Україна.

Читайте також:

Кривава п’ятниця в Одесі: як це було

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
  • Anonymous

    пошла нахуй
  • Anonymous

    Розумно. І, головне, як змістовно! :D
  • Anonymous

    18.05 - сводка Ну что? Сегодня 19-е? Встречай, украина, хероев своих! Раненых и убитых! В моргах и госпиталях! В крематориях и оврагах! В списках дезертиров, и в розыске. Ибо так ВАШЕ командование списывает с себя ответственность за гибель ВАШИХ родных. Для нас теперь они ничем не отличаются от карателей 118 батальона. Жены, матери, сестры любого погонного украины, не мы пришли в ваши города убивать и грабить. Варианта теперь два иби вы забираете своих мужиков здоровыми или мертвыми. Теперь от Стрелка Итак, сегодняшняя сводка. "А-а-а! Вот и ты старина! Садись ,пей своё пиво! Сегодня хорошая сводка!" (с) Сегодня рано утром с двух сторон одновременно был атакован блокпост противника в районе н.п. Малиновка. Одновременно был обстрелян из миномета и нескольких гранатометов с близкого расстояния. 2 БТР сгорели на месте, блокпост полностью разбит, противник понес большие потери в живой силе. Наши потери - 1 раненый. В районе полудня, подвергли минометному обстрелу рощу в районе дороги Славянск-Краматорск, в которой располагаются сводные подразделения нацгвардии, 25-й и 95-й аэромобильных бригад и расположенный рядом блокпост. В роще - три очага пожара, в бинокль было прекрасно видно, как в панике разбегается множество солдат (роща небольшая - 400 на 50 метров). Выпустили 60 мин 82-мм по роще, 10 снарядов "Ноны" по блокпосту. Еще 6 снарядов отправили на позиции артиллерии на обратный скат г.Карачун. Позже на Карачуне и у блокопста садились вертолеты - вывозили раненых. Ближе к вечеру наше разведывательное подразделение получило информацию о расположении противника в н.п. Селезневка (окраина города, 2 км севернее Семеновки). Разведгруппа скрытно вошла в село и в скоротечном бою уничтожила 6 "нацгвардейцев" (черная форма, "разрисованные" лозунгами и эмблемами "правого сектора" шлемы) , еще с десяток ранены. Сожжен КАМАЗ.Всего, по данным радиоперехвата, за сегодняшний день потери противника убитыми и раненными превысили 100 человек, уничтожено 3 БТР, радиостанция на базе ГАЗ-66, 2 грузовые автомашины. По данным населения, убитых противник теперь засовывает в пластиковые ящики из-под стрелкового оружия и вывозит в Изюм, где трупами забиты уже все морги - холодильники переполнены. С наступлением темноты противник ведет беспокоящий огонь по нашим позициям из гаубиц и минометов.Только что доложили - наше разведподразделение атаковало блокпост БЗС. Выстрелом из "Мухи" уничтожен 1 БМП. Несколько нацгвардейцев выведено из строя убитыми и ранеными. Противник долбит блокпост, откуда наши вышли, из гаубиц... Но там никого нет. :-) Р.S. по поводу больших потерь противника:"В роще народу было набито, как сельдей в бочке. А попадали очень удачно и кучно. Тоже самое было в Малиновке - все стояло очень плотно. "
  • Anonymous

    Выплюнь жвачку, урод.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up