Негода не відступає. Надзвичайники другу добу відкачують воду і прибирають повалені дерева

Негода не відступає. Надзвичайники другу добу відкачують воду і прибирають повалені дерева
Фото з сайту управління ДСНС України у Вінницькій області
  • Впродовж неділі та цієї ночі рятувальники прибирали наслідки негоди.
  • На сьогодні, 22 червня, знову попереджають про погіршення погодних умов.

«За даними УкрГідрометцентру, 22 червня в Україні, крім східної частини, грози, вдень в окремих районах град і шквали 15-20 м/с», — читаємо на сайті обласної Служби надзвичайних ситуації.

Про те, з якими наслідками минули вихідні, що були з сильними зливами та вітром, рятувальники інформують у рубриці «Надзвичайні події».

Вінницю вночі підтопило

У Вінниці через рясні опади довелося відкачувати воду з приватних домоволодінь.

Відео дня
  • 22 червня о 02.17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул.Брацлавській, 50 в м.Вінниці внаслідок сильних опадів підтоплено подвір’я одного із житлових будинків. Прибувши на місце виклику, бійці ДПРЧ-2 за допомогою спецобладнання відкачали понад 30 куб.м води.
  • Кількома хвилинами пізніше на аналогічний виклик виїжджав підрозділ рятувальників ДПРЧ-5 обласного центру. Повідомлення про те, що у Вінниці на вул. Антоновича також сталося підтоплення одразу трьох житлових будинків надійшло до надзвичайників о 02.30. Там, провівши аварійно-рятувальні роботи рятувальники відкачали близько 100 куб.м води.
  • Через сильний дощ підтопило підвал одного із приватних житлових будинків у Вінниці на пров. Затишному. Ліквідовували наслідки негоди бійці ДПРЧ-1, які загалом відкачали понад 25 куб.м води.

До проведення зазначених робіт від ДСНС залучали 16 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки.

В області повалило дерева

У районах також рятувальники ліквідовували наслідки негоди. Ввечері, 21 червня, після 18-ї години до Служби порятунку «101» надійшло одразу кілька повідомлень про випадки повалення дерев на території Вінницької області.

  • Підрозділи ДСНС виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт у чотири райони області. В Тиврівському районі — в с. Сутиски та м. Гнівань. В останньому, внаслідок пориву вітру на дорогу впало декілька дерев, а також дерев’яні телефонні стовпи.  
  • В Жмеринському районі рятувальники двічі виїжджали на розкряжування дерев, які впали у с.Тартак та на автодорогу поблизу с.Людавка.
  • Також прибирали гілля з проїжджої частини дороги бійці ДСНС у м. Хмільник та біля с.Сокілець Немирівського району.

До проведення зазначених робіт від ДСНС залучалося 19 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.




Читайте також:

Сьогодні — день Кирила: історія та традиції свята. Що не можна робити? 

У центрі Ольгополя поставили мамонта. Він буде ревіти, але тільки за гроші 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up