«Найзаповітніша мрія»: обрали нову поштову марку від Укрпошти

«Найзаповітніша мрія»: обрали нову поштову марку від Укрпошти
  • Майже 500 тисяч українців проголосували за марку, яку Укрпошта присвятить Міжнародному дню захисту дітей. Найбільше голосів зібрала «Найзаповітніша мрія».

Завершилося опитування на кращий ескіз поштової марки, присвяченої Міжнародному дню захисту дітей. Переміг ескіз «Найзаповітніша мрія». Про це повідомив Ігор Смілянський у телеграмі.

За інформацією Міністерства цифрової трансформації України, майже 500 тисяч українців долучилися до опитування в застосунку «Дія», ще понад 11 тисяч проголосували на сторінках «Укрпошти» та її генерального директора Ігоря Смілянського у соцмережах.

Переміг ескіз — «Найзаповітніша мрія»! І це не дивно, бо те світле українське майбутнє має початися з нашої перемоги, з повернення рідних додому. Найкращі та найбільш емоційні марки — це марки, які обирають самі українці. Впевнений, що саме так відбулось і цього разу. Майже 500 тисяч українців проголосували за марку, яку ми присвятимо Міжнародному дню захисту дітей, — розповів Ігор Смілянський.

Відео дня
  • Найзаповітніша мрія — 218 969 голосів
  • Все буде Україна — 56 505 голосів
  • Жовто-блакитні мрії — 49 404 голосів
  • Щастя — це бути вдома — 48 988 голосів
  • Голуб миру — 43 012 голосів
  • По дорозі в майбутнє — 34 750 голосів
  • Планета Україна — 17 177 голосів

В Укрпошті випустили завершальну поштову марку у 2022 році. Вона отримала назву «Щедрик. Carol of the Bells» і її присвятили 100-річчю першого виконання легендарного Щедрика авторства Миколи Леонтовича на сцені в Карнегі-Холі, що в Нью-Йорку.

Укрпошта анонсувала останню поштову марку цього року «Щедрик. Carol of the Bells»

А в листопаді 2022 року поштовий оператор «Укрпошта» анонсував випуск поштової марки «Кримський міст на біс!»:

Четверта марка від Укрпошти — «Доброго вечора, ми з України». У День державності України провели її спецпогашення. 

Марка з російським кораблем від Укрпошти надійшла у продаж 7 травня. Як пише співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін, останні 5 тисяч аркушів з марками «Російський корабель...» розкупили за три хвилини.

Марки із російським кораблем знову з'являться у продажу. Коли?

Нагадаємо, Міністерство освіти назвало предмети, які залишаться у шкільній програмі. Усі ключові предмети, як природничі, так і гуманітарні, будуть збережені в українській системі освіти. Однак вони будуть більш концентровані.

 

Читайте також:

Вступна кампанія 2023. Які правила чекають абітурієнтів

Вінницьким випускникам на замітку: ТОП-50 найкращих університетів України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Bell Simon

    Смилянский разрушает и увольняет людей с укрночты а вы радуетесь маркам? Которые приносят ему миллионы. Стадо!
  • Тамара Пшенная

    Дуже гарна новина, але краще скажіть що з Крижопільським відділенням, кому воно буде підпорядковане, адже знову працівники попереджені про звільнення.

keyboard_arrow_up