У Вінниці представили нову марку «Доброго вечора, ми з України»

У Вінниці представили нову марку «Доброго вечора, ми з України»
  • Четверта марка від Укрпошти — «Доброго вечора, ми з України». У День державності України провели її спецпогашення. Урочиста подія пройшла у Вінниці.

Тематику та ескіз даної марки обирали українці шляхом голосування у застосунку «Дія» та в соцмережах Укрпошти. Ескіз поштової марки, конвертів, листівок та штемпелів спецпогашення виконала дизайнер-графік та викладачка живопису Анастасія Бондарець.

Марка надрукована накладом п'ять мільйонів примірників, з яких три мільйони — з номіналом М (еквівалент 18 гривень) для оплати поштових відправлень всередині країни та два мільйони — з номіналом W (еквівалент 1,5 долара), призначеним для оплати міжнародної поштової кореспонденції. Вінниччина отримає майже 70 тисяч марок номіналом М та 40 тисяч типу W.

Відео дня

— Зображення на поштовій марці нагадує реальні події, які мали місце на Миколаївщині та інших регіонах. Українські патріоти без зброї забирали військову російську техніку, допомагаючи ЗСУ виборювати перемогу, — розповідає голова ОДА Сергій Борзов. — Це теж про нашу ідентичність. Все тягнемо додому — нам все знадобиться. Тепер і танк є в господарстві. 

Наступною буде марка з сапером Патроном — улюбленцем українських дітей.

 

Читайте також:

Онлайн чи офлайн та коли: як цьогоріч для студентів розпочнеться навчальний рік

Чи заборонять очне навчання під час війни? Президент відповів на петицію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач25

    Молодці!
    Пишаюсь такими дітками!
    Слава Україні!
    Дай бог  здоровья і сили!

keyboard_arrow_up