На Стрілецькій прорвало трубу. Протягом чотирьох годин затоплює будинок

На Стрілецькій прорвало трубу. Протягом чотирьох годин затоплює будинок
  • Люди телефонують на гарячу лінію. А їм відповідають, що про проблему знають.
  • В ЖЕО кажуть, що проблеми з прориров труб по всьому місту.
  • Проблема виникла після відключення води на добу.

Сьогодні, 19 липня 2018 року, в будинку 53 по вулиці Стрілецькій прорвало трубу з питною водою в другому під'їзді. Вода тече з пів на десятої години ранку.

—  Вода затоплює  розташовані внизу підвали. Багато сусідів відразу ж передзвонили на гарячу лінію в міськвиконком (1560) і в диспетчерську нашого ЖЕО, — розказує мешканець квартири №11 Віктор Хлопецький.

За його словами, об 11.30 чоловік набрав диспетчера ЖЕО і почув у відповідь, що про проблему знають і що аварійна бригада через 30 хвилин буде на місці.

Відео дня

Станом на 14:20 годин нікого з працівників аварійної бригади досі немає.

Декілька хвилин тому Віктор знову перетелефонував на гарячу лінію вінницької мерії. Там дуже здивувалися, що й досі ніхто не усунув проблему.

А тим часом вода продовжує затоплювати будинок. Дивіться відео з місця:

 

Як нам повідомили диспетчер ЖЕО, після вчорашнього відключення води по місту, лише на території їхньої ділянки у восьми місцях прорвало труби.

— Ми не встигаємо фізично за викликами. Працює лише одна бригада. За сьогодні отримали вісім викликів про прорив труби. У людей затоплює квартири, — зазначили диспетчер журналістці «20 хвилин».

За її словами, проблема виникла по всій Вінниці після відключення води на добу

Читайте також:

У Вінниці піднімуть вдвічі тарифи на воду. Людей запрошують до обговорення
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Свидерский Анатолий

    На привеликий жаль у цей раз ЖЕО спрацювало незадовільно, також трубу якісно так і не відремонтували, до цього часу вода просочується в підвал?????
  • Natik Natik

    Те що труби старі то нічого а от відключення причина  прорива маразм😥
  • Maria Fedenyuk

    У нас так недели две вода лилась
  • Sergiy Bernatsky

    Ага. Отключили воду и трубы прорвало. Вот это поворот!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up