На Соборній висадять 39 лип. Відстань від дороги обіцяють більше 2 метрів

На Соборній висадять 39 лип. Відстань від дороги обіцяють більше 2 метрів
Сьогодні, 1 жовтня, працівники КП «Вінницязеленбуд» розпочали розмітку тротуару на Соборній, навпроти площі Тараса Шевченка. У підготовлених місцях уже за два тижні обіцяють висадити 39 лип.

- Ширина тротуару у цій частині вулиці дозволяє висадити тут дерева, - зазначає директор підприємства Ігор Любовський. – Вони не будуть заважати руху пішоходів та механічному прибиранню тротуару у зимовий період.

Дерева мають висаджувати відповідно до затверджених торік правил. Тобто відстань від лунки до проїжджої частини має бути не меншою 2,5 метри.
За цими стандартами, як повідомляє прес-служба міськради, минулої осені вже посалили дерева по вулиці Київській, частково по вулицях Пирогова та біля Центрального мосту.

До речі, цього року за даними міськради, комунальники обрізали 289 дерев та знесли 395 сухих та аварійних.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Peper

    Більше солі сипте в ямку, так приживеться краще.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up