На Соборній малюють новий стінопис, присвячений родинам

На Соборній малюють новий стінопис, присвячений родинам
  • На стінах будинку по Соборній, 53 домальовують мурал-арт, що символізує єдність та сім’ї.
  • На ньому фігури жінки та чоловіка «застигли» у поцілунку.
  • А де ще і які саме намалюють мурали?

Цього року у Вінниці зроблять ще п’ять мурал-артів — величезних малюнків на стінах багатоповерхівок. Перший з них домальовують. Це мурал «Родинні цінності» на стінах двоповерхівки на Соборній, 53.

Митці з резиденції «VIN-ART-CITY» створили абстракційне бачення фігур чоловіка і жінки під час поцілунку. З їхніх голів «виростає» яблуня. Позаду їхніх фігур крила наче в янголів. А ноги чоловіка й жінки «злилися» у стовбур дерева, що символізує єдність та родину. Під деревом художники намалювали квіти.

Відео дня

 

Торік на цьому ж домі намалювали «Вінницький модерн». Ми розбиралися, що за люди на муралі

Нагадаємо, раніше художник Олександр Никитюк розказав, які намалюють стінописи і на яких будинках у 2019 році.

Мурал-арти створюють у Вінниці з 2015 року і з того часу їх вже майже два десятки. Роботи минулих років:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Сепар Торонтуй

    Засрали весь город своими мудалами.
  • Pantera Petrovna

    нужно скажем дружно! В старичків хліба нема за що купити , а тут дурню розмальовують! Через рік облізе, облупає і хана грошам!)

    Вася reply Pantera Petrovna

    М-м-м...(примружив очі)! Скільки ж грошей відмиють....

    Pantera Petrovna reply Pantera Petrovna

    Артём Артёмов я пані...українка...а щодо писанини навпаки...то в кожній жінці має бути загадка)))

    Artem Mukhomor reply Pantera Petrovna

    איוונה איונובה вони нову построять) за пару лімонів, а потім скажуть - усе грошей немає)))
    (дивно якось в мене писанина зліва направо, пане єврєй це шо за фігня?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up