Муженко заявив про космічні апарати над арсеналом в Калинівці під час вибухів

Муженко заявив про космічні апарати над арсеналом в Калинівці під час вибухів

Начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що можна говорити про сплановану диверсію на військовому складі в Калинівці.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу ZIK.

За словами Муженка, крім того, що були відключені зв'язок і енергозабезпечення, над військовим арсеналом були помічені космічні апарати.

"У мене є відчуття, що це диверсія. Є багато ознак, які про це говорять. Наприклад, пошкодження системи зв'язку. Це випадковість? Можливо. Внаслідок, можливо, якихось ремонтних робіт. Пошкодження системи енергозабезпечення. Вінниця була протягом години відключена від світла, якраз перед аварією. Відсутність зв'язку в деяких силових структурах. Я зараз не буду називати, в яких саме, тому що це є предметом розслідування. Поява космічних апаратів, супутників до події, під час події і після нього", - сказав начальник Генштабу.

Відео дня

 

Нагадаємо, 26 вересня близько 22.00 на артскладах військової частини А-1119 Міноборони під Калинівкою, в 20 км від Вінниці, почалася пожежа, що супроводжувалась вибухами боєприпасів. Евакуювали понад 30 тисяч місцевих жителів.

Варто зазначити, що до  9 жовтня 2017 року закрито рух повітряного транспорту в радіусі 5 кілометрів від Калинівки.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • З.А.Глядач

    Після такої "заяви" г-н Муженко має змінити літеру Ж в своєму прізвищі на Д.
  • Богдан Пупкин

    многие спец службы были проинформированы за 1.5 месяца о диверсии. были выставлены  доп охрана зенитчиков в части, была проведена учебная спецоперация по городу СБУ.   тут же  по приказу были свернуты зенитчики  и после учений СБУ начало рвать! потом вопрос каким образом охранники вохра смогли так быстро и без потерь покинуть зону поражения?   итог один! чательно спланированная акция по списанию не существующих боеприпасов, которые были вывезены за многие годы.  а для того что бы не садить за решетку и не тянуть клубок из генералов-миллионеров  сейчас выдумывают истории о дронах, спутниках и путине с перемазанным лицом как у рембо который под покровом ночи устроил диверсию с ущербом в 800 лямов.

    Daily reply Богдан Пупкин

    как ты потянешь с генералов   если с многими приходилось учиться и в будущем в банях парится
  • Александр Балаганов

    И свет в городе был и связь работала бесперебойно и если водоканал не работает,то на таком объекте должно быть несколько пожводоемов.Пусть генерал не свистит.
  • Daily

    по улице Пирогова за два часа до взрывов действительно было очень темно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up